Vrak pred škôlkou na Ďorockej ulici

Zodpovednosť za riešenie: Nové Zámky

Vyriešený
meno
Zdeno 18. mája 2014

Pred škôlkou na Ďorockej ulici už vyše pol roka stojí tento vrak. Sú na ňom rozbité okná, vyfučané pneumatiky, otvorená nádrž. V minulosti tam bola aj taxikárska anténa - zmizla ako prvá.

29. máj 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Ďakujeme za Váš podnet. Bol zaevidovaný pod číslom 43280 a postúpený Mestskej polícii na prešetrenie. Majiteľ vozidla je dlhodobo nezastihnuteľný a nakoľko v našom meste neexistuje strážené parkovisko pre takéto vraky, ktoré by bolo schválené Okresným úradom v zmysle zákona 223/2001 Zb. o odpadoch, mesto ďalej nevie účinne postupovať. Auto je evidentne majetkom a jeho odstránenie by bolo v tomto prípade odcudzením. V súčasnosti evidujeme cca 20 takýchto vozidiel.

Ing. Peter Ágh
prednosta MsÚ NZ
02. júl 2014

ježo

Ano je auto je jednoznačne majetok, ale majitel má aj jednoznačne povinnosti vyplývajúce zo zákona( majetok- teda auto riadne zabezpečiť atď) teda minimálne tento zákon sa porušuje a aj napriek tomu kompetentní nič neriešia.( to isté je aj na ulici svornosti), s tým, že auto stojí v úzkej uličke na križovatke kde je zakázané státie a tiež sa nič nedeje.
Že by tieto porušenia zákona o cestnej premávke boli v kompetencii polície?
09. júl 2014

VeVe

auto bolo odstranene

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.