Kukučínova-Lipový park-miesto pre výsadbu

Zodpovednosť za riešenie: Pezinok

V riešení

Do mestskej databázy plôch na výsadbu, Lipový park na Kukučínovej. Min. 1 a max. 3 stromy lipy sa vojdu, po obvode nejaké kríky, napr. náš jedlý drieň.

20. marec 2022

Juraj

Lipy v tomto parciku su chore a potrebuju osetrit a nie zahustit
21. marec 2022

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme, poslala som na posúdenie na:
Kto? Referát ŽP, komunálnych služieb a dopravy

Mgr. Veronika Škultéty
Referent komunikácie a protokolu
Kancelária primátora
21. marec 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, v rámci plánovania výsadby drevín v tomto roku bude referát zelene posudzovať aj predmetný pozemok. V prípade prehustenej výsadby a prítomnosti inžinierskych sietí, nebude môcť byť daný pozemok využití pre náhradnú výsadbu.

PaedDr. Bc. Daniela Vašková Kasáková, oddelenie stratégie a životného prostredia
21. marec 2022

Robertko

pani paedr prosím vráťte sa na základnú školu trochu sa doučiť gramatiku...
22. marec 2022

Tomáš N.

Robertko, ked uz spominas gramatiku, tak aspon napis svoj koment gramaticky spravne. kludne tu hrubku mohol spravit autocorrect na mobile.
28. marec 2022

Pawnee

Dobry den, pripajam sa k Jurajovi,- stromy tam treba osetrit a nie zahustit. A este jedna vec,- uzasny napad bol, umiestnit tam tie lavicky. Nemal by som s tym absolutny problem, pokial by na nich sedavali odpocivajuci ludia, mamicky s detmi ... Ale odkedy su tam tie lavicky umiestnene, tak je ich okolie neustale znecistovane zvratkami, ohorkami od cigariet, plechovkami od piva, uz som tam videl aj pouzite striekacky. Takze lavicky tam priniesli nie kulturu, ale presny opak. Pokial tam neboli, parcik bol urcite cistejsi, ak neratam tych "inteligentov" ktori tam po svojich psoch nechavaju hovna. Raz som mal odvahu jedneho nato upozornit. Obrovska chyba z mojej strany,- dostal som dorazne poucenie, ze on to zbierat nebude, ze plati dane a ze demokracia. No, darmo,- proti tymto argumentom sa bojovat neda ...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania