Panský chodník - rozbitá krajnica

Zodpovednosť za riešenie: Pezinok

Vyriešený

Chcel by som upozornit na dlhodobo neopravovanu cestu na Panskom chodniku - po stranach cesty sa mnozia vytlky, je potrebne ich riesit, aspon zasypat kamennou drtou.Je to frekventovana cesta.

15. marec 2019

Ľubomír Krippel

Tento stav trvá roky. Nemôžem uveriť, že mesto nie je schopné vyriešiť 100 m krajníc. Je to vlastne obchvat PK, kade cez dopr. Špičku prechádza kvantum áut. Dať tam 30 km/h a vyberať pokuty, to skutočne nie je riešenie.
16. marec 2019

Vojtech Picha

Pri tejto ceste sa totalne prejavila lahostajnost riesienia problemu byvaleho vedenia mesta. Argumenty ze toto ma riesit developer nie su na mieste. Ak to ma riesit tak ihned, nie je to tyzden ani mesiac ani rok. Za ten cas to mohlo uz vyriesit aj mesto a ziadat nahradu od developera. Nie su to predsa kilometre ale kratky 300m usek.
22. marec 2019

Marian Dávid

Dakujem za aspon ciastocne riesenie problemu. Tie najvacsie diery v pocte myslim 5 ks boli zaliate asfaltom i ked podla mna to je nedostatocne,nakolko sa hned na druhy den zacali prepadat. Podla mna tam este mohli nasypat makadam na obe krajnice nakolko su tam vyjazdene kolaje a tym padom sa kraj vozovky postupne prepadava po celej dlzke.
31. marec 2019

Jan Demovic

Dokedy este? Ako je mozne ze takuto situaciu mesto nechava na developera. Hanba Hanba Hanba!!! a nove vedenie by sa malo pohnut, viem ze luky su fajn ale treba dbat aj na dlho igonorovane komunikacie v Pezinku. Inak pekna vizitka mesta, ze vyda stavbne povolenia, zoberie poplatky od ludi a neha ich jazdit po takejto ceste. Veduca stavebneho uradu by sa mala hanbit a mala by okamzite odist.
06. jún 2019

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za podnet, Vašim podnetom sa budeme zaoberať.



Referent vzťahov s verejnosťou
04. september 2019

Vojtech Picha

Dalsie 2 mesiace prec a absolutne ziadna informacia, ci sa aspon planuje s tymto usekom nieco v dohladnej dobe robit. Katastrofa ako mesto nedokaze vyriesit za tak extremne dlhu dobu 300m usek cesty.
04. február 2020

Alexander Kadlečík

Od posledneho komentara ubehlo 5 mesiacov a na panskom chodniku su krajnice v totalne dezolatnom stave. Ak sa clovek chce dostat na Dona Sandtnera autom z mesta, musi ist bud cez pansky chodnik alebo to cele obist.
Dana cesta je dostatocne frekventovana na to, aby sa konecne upravila do plne funkcnej podoby. Prosim mesto o urgentne riesenie.
04. február 2020

Marian Dávid

Podla mne dostupnych info mal a ma cestu opravit developer, ktory ma stavebne povolenie na nove bytovky popri inkriminovanom useku. Uz zacal stavat. Mimochodom stavia aj cestu k svojim bytovkam nedalo by sa s nim dohodnut ze by tie krajnice aspon vysypal makadamom. nemalo by to byt az take tazke a myslim si ze by to aspon trochu zlepsilo prejazdnost. Stavebny odbor mesta by to mohol zariadit. Prosim kompetenu osobu z kominikacneho odboru mesta aby tento pripad skutocne riesili urgentne. Cesta je mimoriadne frekventovana a je otazkou casu ked sa tam nieco stane a nemusia to byt len odlomene napravy.
26. február 2020

Vojtech Picha

Takmer rok od vlozenia podnetu bez akejkolvek odpovede od samospravy.
Viac ani nebudem pisat.
08. jún 2020

Odpoveď samosprávy

Vyriešené - komunikácia bola rozšírená na dĺžke 300m na konečnú šírku 7,5 m.

MsÚ PK, Referát dopravy

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania