Kupeckého - prílišné solenie chodníkov

Zodpovednosť za riešenie: Pezinok

Uzavretý

Zastávky po celom meste su prehnane solene, na fotke len jedna ukažka uz po tyzdni a daždi, takze tam pôvodne boly raz take kopy. Chapem zmysel solenia, ale toto je už neefektivny extrem. Soľ škodi okolitej tráve a stromom a degraduje pôdu.

09. december 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, pán Marušic, ďakujeme za upozornenie. Pri posýpaní chodníkov používame soľ a štrk v pomere 1:3. Prioritne posýpame exponované miesta ako autobusové zastávky, priechody pre chodcov a podobne. Toto na fotke vyzerá ako pozostatok štrku a trochy snehu, čo by malo byť v poriadku, avšak nie je to dobre vidieť.

Mgr. Veronika Štrba Škultéty
Referent komunikácie a protokolu
Kancelária primátora
09. december 2019

Vladislav Marušic

Pani Škultéty, nie je tam sneh, je to soľ a kamienky. Pomer je oficiálny, ale ak to sypú tak to majú rôzne namiešané a rôzne ručne rozhadzujú, niekde kopu a inde nič, v rámci zastávky. Rátajte s tým, že robotníci sú väčšinou lajdáci, ktorých treba kontrolovať, nemajú dôvod šetriť a robiť to poriadne ak sa problém uzavrie bez riešenia.
10. december 2019

Odpoveď samosprávy

Rozumiem, porozprávame sa s pracovníkmi, ktorí posýpajú, a zaškolíme ich, ako efektívne vykonávať úlohu a neplytvať posypom. Ďakujeme za upozornenie ešte raz.

Mgr. Veronika Štrba Škultéty
Referent komunikácie a protokolu
Kancelária primátora

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania