Muškátová-parkovanie-problémové

Zodpovednosť za riešenie: Pezinok

Uzavretý
meno
Tomáš 28. februára 2020

Dobrý deň, na Muškátovej ulici sa opäť rozmohlo parkovanie v tesnej blízkosti a niekedy aj na priechodoch pre chodcov. Niekedy tam autá parkujú aj 2 dni a hliadka MP si ich "nevšimne". V danej lokalite sa pohybuje veľa malých detí a cez autá ich nie je vydieť ak stoja na prechode. Poprosím MP, aby prestala tolerovať takéto parkovanie.

Ďalším problémom je vstup na danú ulicu, kde autá pri parkovaní nedodržujú predpísanú vzdialenosť parkovania od križovatky. Dochádza ku kolíznym situáciam, keď musíte naslepo vojsť do protismeru. Je to priamo pod kamoru MP a ešte tam nikto nebola zjednaná náprava.

Za riešienie danej sitácie ďakujem.

28. február 2020

Tomáš

Neviem o tom, že by sme si tykali. Práve preto, že žijem v 21. storočí, tak predpokladám uvedomelosť ľudí, že len ak budeme všetci dodržiavať pravidlá, tak sa nám tu bude dobre žiť. A inak to parkovisko v okolí parkovacieho domu nikdy nieje plné a nie je ani tak ďaleko, aby sa nedalo prejsť aj k týmto bytom na začiatku Muškátovej.
02. marec 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, Tomáš, mestská polícia situáciu skontroluje.

Mgr. Veronika Štrba Škultéty
Referent komunikácie a protokolu
Kancelária primátora
02. marec 2020

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za podnet. V uvedenom úseku bude zvýšená kontrolná činnosť hliadok MsP. V podobných prípadoch je vhodné kontaktovať mestskú políciu telefonicky na t.č.159 (prípadne PZ SR) v čase, keď ku podozreniu zo spáchania priestupku na úseku dopravy priamo dochádza. Hliadka na mieste oznam preverí, vec zadokumentuje a bude riešiť.

Mestská polícia Pezinok

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania