Kutuzovova - plot a brána na mestskom pozemku vo vinohradoch

Zodpovednosť za riešenie: Pezinok

Vyriešený

Postavenie sukromneho plota a brany vo vinohradoch cez cestu, ktora patri mestu. Pravdepdobne aj cast plota stoji na mestskom pozemku. Bol vydany na to suhlas zo strany mesta?

06. apríl 2020

Milan

Je to oplotenie na fotografii? Asi pred 8 rokmi bol taký istý pokus až za vodojemom. Ak bude pre turistov celoročne voľný prechod, nech si chránia vinohrady pred zverou a zlodejmi hrozna.
06. apríl 2020

Vladislav Marušic

Takže už je aj pletivo? sledujem že tam boli stĺpky...aspoň sem nemusím dávať ja. Zrejme je to načierno, a dúfam že mesto také niečo nepovolí. Maximálne nech ostane nezamknutá bránka. Rovnako je už dlho plot na tejto mestskej ceste bez možnosti prejsť cez plot a nedá sa ani okolo, lebo hneď vedľa plotu je priepasť a neprejde ani pešiak. Žiadam riešiť aj tento plot. Aj tu a aj pri hlavnom podnete majú vinohrady Pavelkovci, tam treba začať.
06. apríl 2020

Igor

Ano, je to to na fotografii. Ja chcem vediet, ci to povolilo mesto alebo je to na drzovku. Inac chranit urodu si mozu aj umiestnenim plota pri vinohrade a nie az za cestou. Tak ako to robia aj ini vinohradnici.
24. apríl 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, váš podnet riešime, MsP bola miesto zdokumentovať. Budeme vás informovať o výsledku.

Mgr. Veronika Štrba Škultéty
Referent komunikácie a protokolu
Kancelária primátora
24. apríl 2020

Roman Smahovsky

Rozálka-chodník-bariéra na chodníku

Dobry den,

lokalita: stara hora - cesta smerom od kejdy k zuckermandlu okolo vinohradu - "vino a levandula". Po chodniku na starej hore sa chodime prechadzat od malicka. Preveril som na katastri, ze stale cesta patri mestu Pezinok. Nejaky "dobrak" si vsak okolo svojich vinohradov robi sukromny pozemok, kde zahrna aj bezne prechodne chodniky do prirodnej oblasti malych karpat a tym obmedzuje volny pohyb v prirode. Verim, ze ide o svojvolne oplotenie, ktore nebolo odobrene mestom a taktiez zaterasenu lesnu cestu. Prosim o presetrenie.

Dakujem.
05. máj 2020

Jozef

Rozálka-Cesty a chodníky-iné

vybudované nove oplotenie
25. február 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, zo stavebného úradu som dostala informáciu, že vlastník vinohradov komunikoval s Mestom-vlastníkom pozemku cesty vo vinohradoch o úprave konštrukcie na ochranu vinohradu, bez obmedzenia pohybu ďalších vlastníkov vinohradov a verejnosti.

Mgr. Veronika Škultéty
Referent komunikácie a protokolu
Kancelária primátora

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.