Vrbovská cesta-chodník-bariérový

Zodpovednosť za riešenie: Piešťany

Neriešený
meno
Iveta Brošová 08. septembra 2023

Dobrý deň chcela by som sa spýtať, kedy sa plánuje a či vôbec s plánuje oprava tohto chodníka na autobusovej zastávke. Už by bolo na vhodné spraviť tento chodník. Už sa rozpadáva aj pri vchode do dvorov. Je v katastrofálnom stave. Ľudia si tam môžu ublížiť - vytknúť nohu a podobne. Na opačnej strane ulice je krásny chodník upravený, kde nie je ani autobusová zastávka, kde sa ani nevystupuje ani nenastupuje z autobusu.
O neporiadku na zastávke ani nehovorím, žiadny smetný kôš tam nie je. Odpadky sa tam povaľujú a dokonca končia aj v dvoroch v okolí zastávky.

11. september 2023

3v

Chodnik suhlasim treba bombardovat eko primatora ale smetny kos nenauci ludi poriadku .Zastavka sluzi na vystup a nastup tak nerozumiem ake smeti.To ze je niekdo somar a odpadky hadze na zem smetny kos neviriesi
11. september 2023

Iveta Brošová

Cestovne listky uz neexistuju?Ked ludia vysadnu z autobusu tak vyhodia hocico a ked cakaju tiez , keby tam nebola zastavka tak urcite je tam menej odpadkov a vobec preco by nemohol byt odpadkovy kos hocikde?
11. september 2023

Kubino

Určite súhlasím s potrebnou rekonštrukciou chodníka aj s pridaním smetného koša.
11. september 2023

3v

Chodte na exkurziu za hranice kolko maju tam smetnych kosov .Smetny kos = dalsi neporiadok(bezdomovci,vandali,atd).U nas uz autobus ma elektronicku citacku a papierove listky su minulost ,ze by ste boli trochu v PN pozadu?
11. september 2023

Iveta Brošová

Ked nie ste z Piestan, neviem co sa do toho pletiete? Hlavny problem je chodnik.
11. september 2023

3v

Toto je diskusia len pre PN .Nevedel som ze Vam nezalezi co si o tom myslia navstevnici.Ine mesta si skrasluju okolie kvetmi a zelenou a vy smetnimi kosmi dajte ich na kazdy meter aj tak bude trvat roky nez ludia pochopia ako sa treba spravat.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania