Parkovanie na chodníku

Zodpovednosť za riešenie: Piešťany

Vyriešený
meno
?!? 30. mája 2015

Parkuju bozsky ze to nedaju rovno do tej cukrarne alebo do banky.

30. máj 2015

Kutrosko

pod stromami z mestských kamier nevidno :-D
31. máj 2015

luky

vazeni, mestski zandari parkovanie neriesia....najdu milion vyhovoriek preco to nejde, preco nemozu a kam mame volat...atd. Aky nacelnik, tak to tu potom v tomto smere vypada. Tak sa necudujte. Keby ho novy primator vymenil, ako to spravili napr.v Hlohovci, trocha by sa to mozno pohlo. Tento tu uz nic nezmeni!
02. jún 2015

Michal Trnovec

Pozrite sa na Teplickú ulicu akos a parkuje pred barom. Aj pán doktor so svojim Porsche pekne na zastávke. A čo nato mestská polícia? nič, nevidia to.
04. jún 2015

Odpoveď samosprávy

Dňa 30.5.2015 sme organizovali v spolupráci s OOPZ Piešťany deň detí. Stačilo zájsť za roh a spýtať sa príslušníkov prečo tam tie autá stoja. Policajt policajného zboru môže dať na čas vyhradený výnimku z dopravnej značky. Škoda že ste na odkaz starostovi nedali fotografie ako tam naši príslušníci veľmi často riešia tieto priestupky, ja ich mám dosť. Náčelník v Hlohovci tam bol necelý rok a odišiel sám, a čo sa týka vedenia Mesta Piešťany nemám pocit, že by v najbližšom období vykonali personálne zmeny na mestskej polícií.

Mihalik, mestská polícia
04. jún 2015

jaro

Pan Mihalik, je mi jasne, ze prislusnici nemaju v naplni riesit iba dopr.priestupky, ale uz by sa s tym malo v nasom meste, kde si hocikto, hocikde zastavi - zebra prechoch, na bielych srafich, na chodniku s tym ze obmedzi prechod po chodniku, na zastavke, atd. Nemali by nevsimavo prislusnici okolo takychto aut prechadzat, ale riesit to na 100%. Urobit kazdy tyzden akciu na dve-tri ulice v meste (nielen v centre) , pokutovat, zablokovat vozidlo a verte, ze za rok-dva uz s domacimi problem nebude. Ja som tiez raz tak obisiel a teraz idem parkovat ulicu-aj dve vedla....
04. jún 2015

vilo

mne skor na tomto priestore pridu tieto auta, ako docasne...problem vidim v majiteloch zmrzlinarne Monalisa, ktori tu parkuju trvale (Volvo), ti asi od p.nacelnika mat nebudu, alebo sa mylim? Takisto ale na pesej zone jazdia do 10:00hid auta, ktore si idu kupit rohlicky, noviny alebo idu na kavicku a takychto vodicov by ste mali pokutovat. Takisto ked idem po 10hod po pesej, aj do 11hodiny tu niekedy jazdia auta. Bolo by mozne spojazdnit tie elektricke stlpy, a spustat ich?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania