Nekonečná trpezlivosť obyvateľov sídliska A.Trajan

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

Neriešený
meno
Mária 04. januára 2016

Prosím kontrolné orgány o prešetrenie okolností súvisiacimi s rozostavaným polyfunkčným domom pri PT-čku, ktorý mal byť dokončený v r. 2010. Zvlášť informácie komu, za akú cenu a s akými podmienkami, kto predal pozemok mesta. Komu a za akú cenu získaný pozemok nový majiteľ ďalej predal. Kto je súčasný majiteľ a čo hodlá s rozostavanou stavbou podniknúť, lebo pri plote je plagát realitnej kancelárie RealFinMarkt. A posledné, ako by mohol primátor pomôcť riešiť pretrvávajúci problém. Ďakujem.

04. január 2016

Jirka

Je to veľmi zlá vizitka pri vjazde do Piešťan.
04. január 2016

A. N.

O schopnostiach pána primátora Tamajku sme sa už mohli presvedčiť, takže odpoveď na vašu otázku znie: nijako. Ale možno by pán viceprimátor Hynek mohol pomôcť s prípravou diplomovej práce na túto tému.
04. január 2016

Mária

Dobre, preformulujem poslednú časť otázky: Existuje v Piešťanoch niekto, kto by dokázal pomôcť riešiť pretrvávajúci problém alebo sme v tomto zmysle územím nikoho, kde si každý môže beztrestne robiť čo chce?
05. január 2016

Dagmar Macejkova

Kedysi aspon pani Bereczova napisala "dakujeme za podnet na odpovedi uz pracujeme",ale v poslednej dobe uz nikto ani nereaguje na podnety.....
08. január 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet. Na odpovedi už pracujeme.

Eva Bereczová, hovorkyňa MsÚ Piešťany
11. január 2016

Zuzana P.

Myslim, ze tento nedostavany skvost vlastni ten isty majitel, co cerpaciu stanicu Zempres.

Pre A.N. - Myslim, ze sme sa mohli skor presvedcit o schopnostiach pana exprimatora Cicutta, po ktorom nam tu zostali podobne skvosty typu amfiteater, prirodne kino, hotel Lipa, hotel Slovan a podobne. Predpokladam, ze Tamajka nie je carodejnik z krajiny Oz, co ma kuzelnu moc, aby za rok posobenia vo funkcii napravil to, co tu pred nim zanechali jeho predchodcovia. Okrem ineho, neviem, ako by sa Vam pacilo, keby Vam mesto zacalo dikotovat, ako mate nakladat so svojim majetkom!
11. január 2016

Mária

Neviem kto je majiteľom stavby, ale predpokladám, že nebýva na Trajane a ráno sa nekochá pohľadom z okná na tento, ako správne uvádzate, nedostavaný skvost. Problém je, že pán majiteľ už niekoľko rokov nijako nenakladá so svojim majetkom, len ho má na Trajane uložený. Bez ohľadu na ostatných. Ako to hodnotiť? Ako prejav arogancie bohatých? Ako prejav neúcty voči obyvateľom sídliska? Alebo ako inak?
12. január 2016

Zuzana P.

Verim Vam, ze to nie je pekny pohlad, avsak nezijeme v totalite, alebo podobnom diktatorskom rezime, takze predpokladam, ze vyvlastnovanie, alebo ine praktiky, ktore by nakazovali nakladanie majitelovi s jeho majetkom by bolo realne. Staci sa pozriet na Slovan, a to je dokonca pamiatka...
21. jún 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

V priebehu mesiaca máj sa uskutočnilo rokovanie na MsÚ, ktoré inicioval súčasný vlastník rozostavanej stavby, spol. Zempres, s.r.o. v zastúpení štatutárom.

Spol. v súčasnej dobe pracuje na zmene stavebnej dokumentácie pred dokončením stavby a následne po jej schválení bude v dohľadnom termíne pokračovať v stavbe.

Spoločnosť Zempres, s.r.o. v súčasnej dobe prehodnocuje funkčnú náplň stavby a zabezpečuje projektovú dokumentáciu, ktorá bude stavebnému úradu slúžiť pre povolenie „zmeny stavby pred dokončením“; následne – po vydaní povolenia – bude možné v stavbe pokračovať.


Eva Bereczová, hovorkyňa MsÚ Piešťany
17. marec 2017

Milan

Pozerám, pozerám, prešiel viac ako rok ...a nič!!!!!!!!! NIČ SA NEDEJE!!! Čo avizované rokovanie v júli 2016???

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania