Kaluže na chodníkoch

Zodpovednosť za riešenie: Piešťany

Neriešený
meno
Ján Jurica 19. februára 2016

Žiadam odstrániť priehlbiny na Valovej ulici medzi materskou školou a bytovým domom 4258/32. Prejsť po kalužiach tadiaľ nemožno ešte pár dní po daždi.
Ďakujem za skoré vybavenie.

20. február 2016

datel

mily obcan, ak ste si nevsimli, tieto problemy (s uplne rozbitymi chodnikmi a cestami kde sa drzi voda a bez problemov sa da za bieleho dna podvrtnut clenok) v celych Piestanoch. mna by preto zaujimalo, kde sa da vidiet plan a harmonogram kde a kedy sa budu komunikacie opravovat,resp kompletne rekobstruovat
21. február 2016

jaroslav

Optimisti :-)
29. február 2016

Henrich Harcsa, Ing.

Niečo nájdete v Rozpočte mesta.
29. február 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet, na jeho riešení už pracujeme.

Eva Bereczová, hovorkyňa MsÚ Piešťany
10. november 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
tento problém nedokážeme momentálne vyriešiť, nakoľko sa jedná o väčší rozsah prác a v inkriminovanom mieste je problém odviesť dažďovú vodu do kanalizačnej siete. Problém budeme monitorovať a pokúsime sa nájsť v roku 2017 riešenie. Taktiež podotýkam, že sme už vyčerpali finančné prostriedky určené na opravu a údržbu miestnych komunikácií pre rok 2016. Objem prostriedkov sotva vykryje akútne opravy výtlkov , prepadnutých kanalizačných vpustí a havarijných stavov na území mesta. Pri rovnakom objeme dotačných prostriedkov sa bude stav opráv a údržby len zhoršovať vzhľadom na kvalitu ciest ,chodníkov a ostatných komunikačných plôch.

Roman Skaličan, Služby mesta Piešťany

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania