Farebné značenie v parku - opakovane

Zodpovednosť za riešenie: Piešťany

Neriešený

ako po minule roky bolo tu na starostovi upozornovane, aj tento rok v ramci sportoveho podujatia v tento vikend su pomalovane smerove sipky v parku. Preco? Preco ked uz, tak nie farbou, ktora sa da lahsie zotriet a nie riedidlom? Ako bude zabezbecene odstranenie a kedy? Ako to bolo dohodnute s organizatorom?

09. august 2016

klara

veru, uz je to tam paradne pokreslene. cloveku sa az rozum nad tym zastavuje. kazdy si robi, co chce a beztrestnost v tomto meste/state zarucena. Ak to organizator neodstranil ani minuly rok, nedovolila by som mu organizovat akciu tento rok.
10. august 2016

datel

Tvl tak **** Vas ze je chodnik pomalovany, ale ze je z 1/3 rozbity a prevaleny - to je ok? mne sipky nevadia ani nahodou, ale tie rozbite chodniky urcite. este zopar rokov a v tomto meste bude nebezpecne chodit po chodniku.
11. august 2016

Rudolf

skutočne žasnem. o šipky sa ani ja ani moje deti nepotknú.......nechápem, načo by sa mali odstrániť, keď je predpoklad, že by mohli byť využívané opakovane......určite mi viac vadia praskliny, ktoré sťažujú pohyb kočíkov a detí na bicyklíkoch !!
16. august 2016

vilma

Rudo, kam by sme dosli, keby si kazdy kresli kam sa mu zachce. Ako by si hovoril, keby tebe na chodnik pred domom niekto kresli sipky? Opakovane? Potom by si zmenil retoriku.
16. august 2016

datel

@vilma - je to tvoj vlastny chodnik? ako obmedzuje sipka na chodniku tvoju chodzu po nom? okrem tvojho vlastneho obmedzeneho vnimania sveta, ale to nenapravis vycistenim chodnika.
17. august 2016

Rudolf

nuž, Vilma, u nás si napríklad na plot pri železnici kreslí vulgarizmy bývalý člen dozornej rady našej nemocnice s akademickým titulom...... ale ku šípkam: skús hádať kto a načo ich tam namaľoval. Môj názor je, že to boli asi učiteľky MŠ, ZŠ alebo organizátorky športiády seniorov z júna t.r. , ktorí ich tam majú pre hry svojich zverencov..ev. to nakreslili mladí rodičia, ktorí tam učia svoje deti jazde na bicykli. Každopádne si myslím, že je chvályhodné, že ich ponechali na využitie aj iným záujmovým skupinám, lebo ja ich považujem za "verejnoprospešné zariadenie". = teda taká šípka by mi iste nevadila ani pred mojim domom.
17. august 2016

vilma

@rudko, tak si ich nechaj v tom vasom gete kreslit, ale nie v historickom parku.
17. august 2016

Rudolf

ááá, Vilma, ak smiem vedieť, ako ďaleko od PN žiješ, keď si naše mesto rádoby svetového mena nazvala "vašim" getom? prečo ti tie šípky vadia, keď PN nepovažuješ za "naše" ?
19. august 2016

vilma

getom som nazvala tvoju cast mesta - Trajan, v mojom parku kresby nerada vidim.
09. november 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
organizátorom podobných podujatí dávame podmienku, že značenie musí byť na mestských komunikáciách vykonané len dočasným značením - je to podmienkou realizácie podujatí.
Ak žiadateľ použije inú technológiu a dočasné značenie nezmizne ani po 2 týždňoch, je povinný takéto značenie na vlastné náklady odstrániť.



Eva Bereczová, hovorkyňa MsÚ Piešťany

Diskusia

Diskusia k tomuto podnetu bola uzatvorená.