Prírodné kino - predvolebné aktivity

Zodpovednosť za riešenie: Piešťany

Vyriešený

ako kazdy rok, aj tento to bolo bez prirodneho kina, i ked o jeho potrebe spustenia sa moze polemizovat. Aky je plan poslancov "Spolocne pre ..." v nasledujucom obdobi? Zmobilizujete sa az pred volbami, aby ste sa nas pokusili nakrmit? Alebo bude stacit pozbierat odpadky na Lide?

22. august 2016

Dagmar Macejkova

vystižne....)
23. august 2016

Henrich Harcsa, Ing.

Pani navrhovatelka, treba pozornejsie sledovat relevantne miestne media. Tu ste verejne napadli skupinu ludi, ktori maju zaujem nieco spravit so zanedbanym majetkom mesta. Preco nie ste kriticka aj voci zodpovednym za tento terajsi stav?
24. august 2016

Odpoveď samosprávy

Dňa 20. augusta 2016 sa v prírodnom kine konala v poradí už druhá brigáda organizovaná klubom Spoločne pre Piešťany, OZ Sĺňava a MsKS za účelom revitalizácie prostredia, obnovenia vybavenia, natierania lavičiek a čistenie priestoru. Na uvedených aktivitách sa pracuje aj priebežne za podpory OZ Dráb, ktoré sa podieľa na celkových prácach obnovy prírodného kina. Z rozpočtu Mesta Piešťany bude realizovaný projekt, ktorý sa v súčasnosti kompletizuje, a následné stavebné práce a úpravy ktoré budú vychádzať z uvedeného projektu.

Ing. Peter Mihalik, Oddelenie ITaMS

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania