Zanedbaná kultúrna pamiatka.

Zodpovednosť za riešenie: Piešťany

Vyriešený
meno
Rakúšanka 18. júna 2013

Návštevníkmi aj občanmi mesta obľúbená Výstavná sieň Stará lekáreň, na pešej zóne vyzerá ako keby sa nemalk kto o ňu postarať. Špinavé horné okná, diera v spodnej časti fasády, zaprášené označenie. Takto to je už niekoľko rokov a bolo aj počas otvorenia kúpeľnej sezóny.

27. jún 2013

Odpoveď samosprávy

MsKS mesta Piešťany nie je majiteľom budovy na Winterovej ul. č.26. Priestory Výstavnej siene má iba prenajaté, preto nie je možné z našej strany vykonávať žiadne stavebné úpravy a zásahy do fasády budovy. Okná a výklady predajne sú čistené priebežne, podľa potreby a prevádzkových možnosti našej organizácie. Na Vašu pripomienku boli vyčistené 26.06.2013.



Mgr. Marta Jurčová riaditeľka MsKS
02. júl 2013

Rakúšanka

Všimla som si, že ako tak sa tie okná vyčistili, ale to že neboli čistené /tie horné/ snáď desať rokov neomlúva vašu akože terajšiu aktivitu. Neverím, že prevádzkové možnosti vašej organizácie sú na tom tak biedne, aby sa takáto vzácna architektonická pamiatka čistila raz za niekoľko rokov. Všímam si, keď sa zúčastňujem vernisáží, sobášov resp. rôznych kultúrnych akcií, že na viacerých miestach pod vašou správou sú určité nedostatky nehodné inštancie, ktorú riadite. Priebežne ich tu budem zverejňovať a verím, že vy ako zodpovedná osoba ich budete s radosťou odstraňovať. Veď niet krajšieho pocitu ako je ten, že všetko čo robím robím dobre a pre dobro našej krásnej piešťanskej spoločnosti.
03. júl 2013

LacoFa

Konecne to vyzera ako gaaleria a stacilo iba okna poumyvat, este zopar skrabancov odstranit s fasady a bude to skost pesej zony.
05. júl 2013

marcel

Presunul by som to do vyriesenych, aj ked je to len ciastocne

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania