E.F. Scherera - neporiadok a odpadky

Zodpovednosť za riešenie: Piešťany

Vyriešený
meno
agneša Hadvigova 25. decembra 2018

Na sidlisku A. Trajan sme mali taketo krasne vianočne sviatky. Je nemysliteľne aby na tak zaľudnenom sidlisku ako je A. Trajan neodpratali komunalny odpad 5 dni. Inak podobna situacia je v tychto lokalitach každu nedeľu večer. Prosim zvažte možnosť pridania kontajneru na komunalny odpad

28. december 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet, na odpovedi už pracujeme.

Mestský úrad Piešťany
28. december 2018

agneša Hadvigova

z fy Mariuspedersen som dostala odpoveď, po upresneni istých nezrovnalostí prikladam fotku ako vyzeraju kontajnery na papier 28.12.(už pred týždňom boli plne).
S vyhovorkou, že auta nemôžu nacuvať ku kontajnerom (pravidelne ich vidim vytlačať kontajnery obvykle v sobotu k autu), prikladam ďalšiu fotku a prosim Mestský urad o riešenie: otazka parkovania, resp. presun miesta kontajnerov na ine vhodnejšie miesto, kde nebude problem, aby auta fy mariuspedersen sa k nim dostali.
obyvateľka na ul. Scherera 28
11. január 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
Situácia nastala z dôvodu neprístupnosti nádob zberovej technike,. Nasledujúci deň boli nádoby dodatočne vyvezené. Mestský úrad prostredníctvom zberovej spoločnosti Marius Pedersen zabezpečí navýšenie nádob na zber komunálneho odpadu o 1ks na uvedenom stanovišti. V danej lokalite sa nenachádza vhodné miesto na vybudovanie nového stanovišťa a premiestnenie nádob, nakoľko to nie je priestorovo možné.
Kto? Oddelenie stavebných služieb a rozvoja mesta

Mestský úrad Piešťany

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania