Web stránka mesta + fórum mesta

Zodpovednosť za riešenie: Piešťany

Vyriešený
meno
Jozef 15. apríla 2014

Rád by som sa spýtal, či mesto neplánuje o zlepšenie vizualizácie web stránky mesta, nepýtam sa, koľko táto stránka stála a stojí, ale nech sa na mňa nikto nehnevá, ale vypadá ako z 1991 roku.....
Druhá otázka je, aká cenzúra prebieha na fóre a dotazoch od občanov, keď tam je 1-2 dotazy za mesiac? Niektoré, ktoré som adresoval ja a moji známy, tam čuduj sa v svete, chýbajú. Na niektoré mi bolo odpovedané neverejne, teda na email. Prečo potom toto fórum funguje, keď sú tam len odpovede, ktoré sú takpovediac "oko ľahodiace"? Nie sme v socializme, aby sme niečo cenzúrovali, či?

16. apríl 2014

Marcel

Ja som tam tiež písal, odpoveď som dostal, ale na email. Podľa mňa, keď je to fórum, má to byť fórum a nie cenzurovaný bolševický stánok
17. apríl 2014

Ing. Henrich Harcsa

Keď si prečítate zápisnice zo zasadaní mestského zastupiteľstva tiež zistíte, že neboli žiadne podnety obyvateľov, čo však taktiež nie je pravda. Nebude to už priamo lož, pod ktorú sa podpisujú demokraticky zvolení zástupcovia občanov?
17. apríl 2014

Petra

cenzúra nadovšetko !
13. máj 2014

Odpoveď samosprávy

Web stránka mesta Piešťany sa začne koncom roku 2014 komplet prerábať, aj vizualizácia, aj funkčnosť. V súvislosti s OPIS-om (Operačný program informatizácia spoločnosti) do ktorého sa naše mesto zapojilo pribudnú aj elektronické služby pre občanov mesta. Kompletné dobudovanie všetkých služieb bude do konca roku 2015.
Fórum na stránke - ďakujeme za podnet, bol to technický problém ktorý sme vyriešili a postupne odpovieme aj na staršie otázky.


Alex Klein
vedúci Organizačného referátu
13. máj 2014

Marcel

toto trocha smrdí.......minimálne cenzurovaním. uvidíme, ako to bude napredovať. nechápem, čo môže byť za problém, keď niekto na fóre neodpovie a odpovie priamo na email?????? čo sú toto za výhovorky?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania