,,kultúra prostredia

Zodpovednosť za riešenie: Považská Bystrica

Neriešený
meno
Terézia Melišová 29. mája 2014

fotky ku dňu 28.5.2014,tráva vysoká cca 2m, trávniky od začiatku roka neboli zatiaľ pokosené, o kultúre prostredia sa rozprávať nedá,čo je horšie,pre alergikov a astmatikov (vlastná skúsenosť) je to priam život obmedzujúci stav, mať hneď pod oknom takýto porast, rok čo rok sa pozeráme na rovnako vysoký,obrastený trávnik(ak sa toto ,,húštie" dá nazvať trávnikom), pýtame sa: ,, KEDY SA KONEČNE POKOSÍ??!!" alebo ideme čakať,až nám to zatieni okná najnižšie položených bytov?!!!

29. máj 2014

Miroslav Kocúrik

Horšia situácia je pre vodičov, ktorí vďaka veľkej tráve nevidia do zákrut, alebo križovatiek. Kosiť sa už začalo, škoda, že neefektívne, zatiaľ pokosili oblasti, ktoré mohli počkať aj dva týždne.
30. máj 2014

Robo

My sme to u nas v baraku uz vzdali. Kupili sme spolocnu kosacku, lebo cakat na mesto sa neoplatilo(zasa zabudli). Zaujimave, ze na dane nezabudli.
02. jún 2014

Juraj Smatana

Kosenie trávy v meste vykonávajú Mestské športové kluby, ktoré za to od mesta dostávajú financie. Pokiaľ viem, v zmluve medzi MŠK a Mestom Považská Bystrica sa uvádza, že kosenie priestranstiev prebehne 3x ročne. Mal by si na to dohliadnuť Výbor mestskej časti Rozkvet.
Pozor však na jednu vec: musí ísť o pozemky vo vlastníctve mesta Považská Bystrica. Mesto nemá povinnosť udržiavať plochy iných majiteľov.
Mestský úrad dostal písomný podnet aj s mapou, nemal by mať teda problém identifikovať, na čom pozemku rastie táto "vysokotrávna step".
04. jún 2014

Filip Zvědělík

Občania, čo si neurobíte sami, to mať nebudete. A stonásobne to platí v Považskej Bystrici.
13. jún 2014

Terézia Melišová

je to HANBA!! a čo viac,aj pre mňa osobne obmedzujúce,aj vďaka takémuto porastu som tento rok skončila na kortikosteroidoch a antihistaminikách,čo sú hormonálne lieky ( to aby som v noci mohla vôbec dýchať, nakoľko alergia bola vysoko podporovaná tohtoročným ,,nepretržitým kosením" ) naozaj ďakujem ;-)
21. jún 2014

Juraj Smatana

Pani Melišová, ak nemáte nič proti tomu, použil som Vašu fotografiu ako dokumentačný záber k listu občana Rozkvetu primátorovi mesta Považská Bystrica Karolovi Janasovi:

http://povazska-bystrica.otvorene.sk/Members/redakcia/list-obyvatela-rozkvetu-primatorovi-mesta-ak-sa-nebude-nacas-kosit-nebude-nacas-platit-poplatky

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.