Mirka Nešpora-detské ihrisko-poškodené

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

V riešení
meno
Zuzana Novosadová 20. októbra 2020

Dobrý deň,

chcem Vás poprosiť o opravu odfotených hracích prvkov na detskom ihrisku na ulici Mirka Nešpora.
Sedacia časť kolotoča je odpojená, lano na preliezke taktiež a dve hojdacie hracie prvky už dlhšiu dobu chýbajú. Z bezpečnostných dôvodov ide hlavne o ten kolotoč a preliezku s lanom. Vyzerá to tak, akoby to bolo odskrutkované. V mene rodičov a detí z Mirka Nešpora Vám ďakujem za vybavenie mojej požiadavky. Zároveň prosím o spätné info.
Ďakujem.

S pozdravom
Novosadová

21. október 2020

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

Mestský úrad v Prešove
26. november 2020

Odpoveď samosprávy

Na základe Vášho podnetu OPS-500-2020 si Vám dovoľujeme oznámiť, že Mesto Prešov už kontaktovalo obchodnú spoločnosť Technické služby mesta Prešov, a.s., ktorá prevádzkuje viacúčelové športové ihriská na ulici Mirka Nešpora 24-26, 28 a 32 ohľadom osadenia herných prvkov v zmysle Vášho podnetu.
Ďakujeme Vám za Váš podnet a vážime si Vašu pozornosť ako vnímavého občana tohto mesta a za predpokladu doručenia ďalších podnetov, sme pripravení na ich riešenie.

Odbor financií a mestského majetku MsÚ
10. jún 2021

Radka Kardosova

Mirka Nešpora-detské ihrisko-chýbajúce

Dobry den, hojdacie koniky chybaju asi boli odcudzene.
Prosime o nahradu.
R.K.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania