Pod Kalváriou-semafor-nefunkčný

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Vyriešený
meno
Lukas Dzunko 22. januára 2021

Na semafore na pravej strane je velke mnozstvo spiny. Zobrazeny signal je tazko vidiet aj ked je vodic rovno pri semafore. Ocistenie semaforu problem vyriesi. Dakujem

04. február 2021

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

Mestský úrad v Prešove
15. február 2021

Odpoveď samosprávy

Odbor životného prostredia a dopravnej infraštruktúry zabezpečí prostredníctvom zmluvného partnera mesta vykonávajúceho údržbu cestnej dopravnej signalizácie očistenie spodného návestidla cestnej dopravnej signalizácií pre chodcov na ulici Pod Kalváriou v smere od Košíc na Poprad.
Ďakujeme Vám za Váš podnet a vážime si Vašu pozornosť ako vnímavého občana tohto mesta a za predpokladu doručenia ďalších podnetov sme pripravení na ich riešenie.

Odbor životného prostredia a dopravnej infraštruktúry MsÚ
17. február 2021

Lukas Dzunko

Dobry Den. Ja som nahlasoval svetelne navestie (semafor) pre vodicov, ale predpokladam, ze v podobnom stave bude aj navestie pre chodcov. Ked sa to bude cistit, tak bude asi lepsie rovno vycistit obe. Kedze su na rovnakom mieste, tak urcite su rovnako zapsinene. (Z auta som pozeral len na ten pre vodicov). Dakujem
25. február 2021

NebudemLabutKedNebuduUradnici

No len neviem ci toto nema robit SSC, lebo to je ich cesta, nie mestska.
13. október 2021

Michal

Podnet možno uzavrieť, semafóry sú OK.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania