Rozbitý chodník, Prostejovská 62

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Vyriešený
meno
Dana 23. augusta 2014

Chcela by som dať podnet na úpravu chodníka v dezolátnom stave, je to chodník, ktorý vedie od Prostejovskej ul. 62 smerom dole k ZŠ Šmeralova (v blízkosti sú MŠ Bajkalská, dve ZŠ - Bajkalská, Šmeralova...chodník bol opravovaný len popred BD Prostejovská 72-62...ďalej už nie, aj keď tento chodník je dosť frekventovaný, žiadam o nápravu...

28. august 2014

Dana

Ďalšie fotografie na bližšiu predstavu, ako vlastne ten chodník vyzerá...hotový tankodrom...
04. september 2014

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

Mestský úrad v Prešove
08. september 2014

Odpoveď samosprávy

Rozsah opravy chodníka je nad rámec bežnej údržby z toho dôvodu opravu zaradíme do evidencie súvislej údržby miestnych komunikácií vo VMČ č. 1. Priority na realizáciu bežnej a súvislej údržby miestnych komunikácií v príslušnom roku odsúhlasuje VMČ č. 1 pričom realizácia opravy chodníka na Prostějovskej ulici od č. 62 v smere na ZŠ Šmeralova nebola nateraz VMČ č. 1 odsúhlasená na realizáciu v roku 2014. V prípade, že VMČ č. 1 odsúhlasí požiadavku na opravu chodníka a vyčlení finančné prostriedky na realizáciu v r. 2014 oddelenie VPČ zabezpečí opravu chodníka na Ulici V. Clementisa.

Ďakujeme Vám za Váš podnet a vážime si Vašu pozornosť ako vnímavého občana tohto mesta a za predpokladu doručenia ďalších podnetov sme pripravení na ich riešenie.

Mestský úrad v Prešove
19. október 2014

Dana

Už sa na ňom, chvalabohu, pracuje...od piatku, 17.10.2014
27. október 2014

Dana

Chodník je už opravený, ale ešte ten kúsok, ktorý smeruje k chodníku pre chodcov by bolo dobré dokončiť...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania