Sťažnosť na opakované rušenie nočného kľudu

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Vyriešený
meno
Jozef 31. augusta 2014

Vážený pán starosta, vážení páni poslanci, podávam touto cestou sťažnosť na opakované rušenie nočného kľudu šíriace sa z areálu prešovského amfiteátra.

Prešovský amfiteáter bol postavený v 50-tych rokoch na vtedajšiu produkciu, ale doba sa zmenila a na dnešné podmienky organizovania podobných podujatí, ako bolo včera Grafiti, alebo Dobrý festival nie je vhodná z pohľadu umiestnenia! Podobné akcie sa na Slovensku organizujú na letiskách a podobných otvorených plochách!!! Navyše sa areál nachádza v obytnej zóne v absolutnej blízkosti nemocnice, kde pacienti aj personál potrebujú kľud a ticho. Po rozhovoroch s ostatnými obyvateľmi Táboriska, ako aj personálom FNsP protestujem proti organizovaniu podobných akcií končiacich po 22:00 hod. Ústava Slovenskej republiky nám zaručuje právo na priaznivé a úpokojné životné prostredie, ktoré v tomto prípade porušované!!!!!!!
Pokiaľ nedôjde k náprave, budem pokračovať ostatnými zákonými prostriedkami za dosiahnutie pokoja v uvedenej časti mesta.

03. september 2014

Ján Haluška

Milan, skúste prísť 4.9.2014 do jedálne bývalej ZŠ Sládkovičova. O 17 hodine tam bude stretnutie OZ Táborisko a môžeme o tom hovoriť, nájsť riešenie.
03. september 2014

Jozef

Moje zamestnanie mi neumožňuje zúčastniť sa ani zasadania výboru mestskej časti a nebude možné zúčastniť sa ani na uvedenom stretnutí, možno dohodnúť nejaké stretnutie na nedeľu. email [email protected]
04. september 2014

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

Mestský úrad v Prešove
30. december 2014

Jozef

Samospráva odpovedala, no neviem komu ! Nič sa nedeje už pol roka. A zase príde jún a opäť sa Táborisko tri dni nevyspí !!!!!! a možno aj viacej podľa aktivít nájomcu....
30. jún 2015

Katarína Benetin

festival po minulorocnej staznosti presunutý na letné kúpalisko Delňa a obyvateľom sa vyhovelo...VYRIESENE

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania