Hlavná-osvetlenie-nefunkčné

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

V riešení
meno
Michal 04. októbra 2021

Nesvieti jedna z dvojice lámp na pouličnom osvetlení.

08. október 2021

Michal

Zdá sa, že pozornosti samosprávy tento podnet unikol. Všetky ostatné podnety zaslané 4.10. aj všetky neskoršie z 5. a 6.10..sú v riešení, samospráva potvrdila ich prijatie, tento má stále stav "zaslané samospráve", univerzálna čarovná formulka mesta "o potvrdení doručenia, skúmaní ... a bezodkladnom informovaní o vybavení" chýba.

Pokiaľ však samospráva testuje nový proces vybavovania podnetov – síce bez tejto promptnej čarovnej formulky, ktorá nezriedka býva jedinou odpoveďou zo strany mesta počas dlhých mesiacov, či rokov "skúmania podnetu" a pripravuje zaslanie potvrdenia o prijatí vrátane uvedenia kompetentného odboru, inštitúcie, firmy, príp. aj mena osoby, ktorá za riešenie zodpovedá, očakávaného najneskoršieho termínu vyriešenia a následného potvrdenia stavu vyriešenia, to by bola pre občanov dobrá správa.
12. október 2021

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

Mestský úrad v Prešove
19. október 2021

Odpoveď samosprávy

Váš podnet sme odstúpili nášmu zmluvnému partnerovi - prevádzkovateľovi verejného osvetlenia na priame vybavenie.
Ďakujeme za Váš podnet.

Odbor životného prostredia a dopravnej infraštruktúry MsÚ

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania