Chýbajúca vianočná výzdoba

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

V riešení
meno
Jozef 06. januára 2018

Zaujímalo by ma, prečo už dva roky po sebe nie je žiadna vianočná výzdoba od cukrárne Viktória až po hotel Dukla, keď je to centrum mesta, a potom nelogicky pokračuje od Veľkej pošty.

07. január 2018

Ján Haluška

Jozef. Jedna vianočná výzdoba tam je. Nie je dôvod písať že nie je žiadna. Okrem toho v každej časti vami uvedeného priestoru VIDNO vianočnú výzdobu z centra mesta a aj od Masarykovej ulice. Nie je potrebné ju vešať na každý kandeláber. Vianoce nie sú o výzdobe a o svetielkach. Vianoce sú časom stíšenia, zastavenia sa, skúmajme, ktorým smerom sa uberá náš život... Generácie pred nami dokázali v skromnosti tento čas prežiť hodnotnejšie.
.....
Pred časom jeden občan veľmi, veľmi chcel trochu vianočnej výzdoby na ulicu. Teraz to veľmi ľutuje. Dostal čo chcel... čo nechcel. Vysvetlím v inom podnete.
.....
Mesto je permanentne zadĺžené a každá výzdoba stojí peniaze, ktoré nemáme.
Prijal by som takú výzdobu, ktorá by ukazovala zadĺženie mesta - mínusové číslo - hodnotu dlhu v červenej farbe. Myslím si, že by to bola motivácia zmeniť to.
07. január 2018

Ján Haluška

Opravujem sa - je tam viac ako jedna výzdoba.
08. január 2018

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

Mestský úrad v Prešove
05. február 2018

Odpoveď samosprávy

Vianočná výzdoba v centre mesta v posledných dvoch obdobiach Vianoc bola prerokovaná a odsúhlasená Odborom hlavného architekta mesta na základe požiadaviek vedenia mesta Prešov.
Výber jednotlivých prvkov a ich umiestnenie bolo realizované na základe tohto usmernenia s ohľadom na efektívnosť použitia starých a nových prvkov na určenom priestore a použitia finančných prostriedkov.
Ďakujeme za doručenie podnetu a pozornosť pri riešení problémov v meste Prešov.


Mestský úrad v Prešove

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania