Chodník k zdravotníckemu zariadeniu

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Vyriešený
meno
Občan 21. januára 2015

Chodník z ambulancií vedie rovno na cyklistický chodník. V tomto úseku už roky chýba napojenie chodníka pre chodcov a jeho predĺženie až k parkovisku ku Kauflandu. Množstvo ľudí využíva cyklistický chodník a tým vystavuje seba, cyklistov a korčuliarov ohrozeniu na zdraví. Zároveň k detskému ihrisku neexistuje adekvátny prístup. Bolo by vhodné dobudovať v tejto časti chodník od jeho ukončenia (na foto) pri bytovom dome na Matici slovenskej, aspoň po pripojenie od neštatneho zdravotného

21. január 2015

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

Mestský úrad v Prešove
26. január 2015

Odpoveď samosprávy

Požiadavku na predĺženie chodníka pre chodcov k parkovisku pri Kauflande a jeho napojenie na chodník k zdravotníckemu zariadeniu máme zaradenú v našej evidencii. Zabezpečenie prípravy a realizácie uvedenej stavby je podmienené jej schválením v Mestskom zastupiteľstve mesta Prešov. V prípade, že na dobudovanie chodníka budú vyčlenené finančné prostriedky, oddelenie investičnej výstavby MsÚ v Prešove zabezpečí projektovú a legislatívnu prípravu a následne aj realizáciu stavby.

Ďakujeme Vám za Váš podnet, vážime si Vašu snahu o zlepšenie prostredia v našom meste.

S pozdravom

Mária Vargovčíková
koordinátor
kancelária primátora a prednostu
sekcia vnútornej správy a verejných činností

Mestský úrad v Prešove
Hlavná ul. č. 73
080 01 Prešov
01. november 2015

tonik

chodník sa robi. Ďakujem

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania