Rozpadávajúci sa obrubník chodníka na Požiarnickej

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Vyriešený
meno
Richard Drutarovský 14. februára 2015

Pravdepodobne pojazdom vozidiel sa rozpadol obrubník pri pohostinstve a výdajni zdravotníckych potrieb na Požiarnickej ulici.

V tomto čase už možno "kocky" nebudú na mieste, ale bolo by vhodné miesto zreparovať. No a keďže bol chodník opravovaný pomerne nedávna, tak prosím preveriť, či sa na opravu ešte nevzťahuje náhodou záruka.

16. február 2015

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.


Mestský úrad v Prešove
25. február 2015

Odpoveď samosprávy

Podnet bol prešetrený zamestnancom Mestského úradu v Prešove sekcie vnútornej správy a verejných činnosti, oddelenia verejnoprospešných činností za účasti správcu miestnych komunikácií s konštatovaním, že podnet je opodstatnený.

Kamenné kocky tvoriace obrubu chodníka sú vyvalené z podložia zrejme kolesami áut, ktoré v danej lokalite parkujú. Opravu kamenného obrubníka sme zaradili do zoznamu požiadaviek opráv a údržby miestnych komunikácií na I. polrok 2015.

Ďakujeme Vám za Váš podnet a vážime si Vašu pozornosť ako vnímavého občana tohto mesta a za predpokladu doručenia ďalších podnetov sme pripravení na ich riešenie.

S pozdravom

Mária Vargovčíková
koordinátor
kancelária primátora a prednostu
sekcia vnútornej správy a verejných činností

Mestský úrad v Prešove
Hlavná ul. č. 73
080 01 Prešov
31. máj 2015

Ján Haluška

Podnet je nesprávne označený ako ROZHODNITE.
Mesto sa jasne vyjadrilo: Opravu kamenného obrubníka sme zaradili do zoznamu požiadaviek opráv a údržby miestnych komunikácií na I. polrok 2015.
Z tohoto dôvodu podnet zmente na: V RIEŠENÍ. Na riešenie je ešte 31 dní.
20. november 2015

Prešov Odkazprestarostu.sk

je tento podnet vyrieseny?
22. december 2018

Richard Drutarovský

Konečne opravené.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania