Zanedbané ihrisko na ulici Kotrádova

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 15. augusta 2012

Ihrisko medzi mestskou MŠ a bytovým domom na ul. Kotrádovej 6 potrebuje rekonštrukciu.

20. august 2012

Odpoveď samosprávy

Uvedený podnet patrí do kompetencie samosprávy mesta Prešov. Podnet bol zaevidovaný na MsÚ v Prešove a pridelený na vybavenie vecne príslušnému organizačnému útvaru MsÚ, ktorý o výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.
08. september 2012

peto

Do 8.septembra 2012 v predmetnej veci nedošlo k náprave !!!
03. november 2012

peto

Do dnešného dňa žiadna reakcia mesta. Prečo ?
19. december 2012

Odpoveď samosprávy

Na základe doručeného podnetu zverejneného na stránke www.odkazprestarostu.sk/1882
k problematike ihriska na Kotradovej ulici po preverení skutkového stavu Vám zasielame nasledovné stanovisko.
Stav telovýchovných zariadení na území mesta Prešov je odpovedajúci ich dobe užívania.
Po vykonanej obhliadke na multifunkčnom ihrisku bolo konštatované, že je potrebná jeho rekonštrukcia, preto je tento podnet vyhodnotený ako opodstatnený.
Ihrisko na Kotradovej ulici je v nevyhovujúcom stave pre športové využívanie avšak jeho rekonštrukcia si vyžaduje finančné prostriedky na zabezpečenie funkčného stavu a je evidovaná v zozname požiadaviek na rekonštrukciu zariadení mestského majetku – ihrísk a športovísk.
V období mesiacov jún – august 2012 bola na Sídl. III na verejnom priestranstve za bytovými domami na Ul. Mirka Nešpora 32 – 42 vykonaná rekonštrukcia telovýchovných ihrísk vzorovej zostavy, kde boli pozvaní poslanci mestského zastupiteľstva v Prešove, kde im bol prezentovaný rozsah prác, finančné náklady na rekonštrukciu, spôsob prevádzkovania a boli predložené návrhy na transformáciu vytypovaných ihrísk v jednotlivých mestských častiach.
Stanoviská a požiadavky poslaneckých Výborov mestských častí Mestského zastupiteľstva v Prešove k uvedenému zámeru opráv existujúcich športových a hracích zariadení v jednotlivých častiach mesta boli spracované zástupcami spoločnosti Technické služby mesta Prešov, a. s., ako podklad pre návrh rozpočtu mesta pre rok 2013 s výhľadom na roky 2014 – 2015 a konkrétne termíny realizácie sú závislé od vyčlenenia účelových finančných prostriedkov v rozpočte mesta, ktoré budú schválené Mestským zastupiteľstvom v Prešove.

Ďakujeme za doručenie podnetu a pozornosť pri riešení problémov v meste Prešov.
07. september 2013

Odkazprestarostu.sk

Prosíme Vás - užívateľov portálu,aby ste nás informovali v prípade, ak sa situácia akokoľvek zmení alebo dôjde k odstráneniu problém . Až po vykonaní nápravy bude status podnetu zmenený na "vyriešený", alebo v prípade nekonania samosprávy na "neriešený". Vopred ďakujeme
17. november 2015

Anonymný užívateľ

Ihrisko pokrýva už nový asfalt.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania