Dlhodobo odstavene vozidlo

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

V riešení
meno
M.H 13. októbra 2015

Vozidlo uz vyse roka na danom mieste blokuje parkovacie miesto v lokalite s nedostatkom parkovaciehi miesta- cca 9 park.miest na 12bytov a prilahle domy.

13. október 2015

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

Mestský úrad v Prešove
22. december 2015

Odpoveď samosprávy

Príslušníci Mestskej polície v Prešove v predmetnej veci vykonali šetrenie, na základe ktorého konštatujeme, že uvedené motorové vozidlo spĺňa podmienky prevádzky motorových vozidiel na pozemných komunikáciách a je zaparkované na UI.Rumanovej na komunikácií, kde nie je parkovacie miesto.
Vodič motorového vozidla je podozrivý zo spáchania priestupku v zmysle zák. NR SR č.8/2009 Z.z. o cestnej premávke, § 23, ods. 1) a v súčasnosti prebieha objasňovanie priestupku.
Objasňovanie priestupkov vedieme aj voči iným vodičom motorových vozidiel. Tí sú taktiež podozriví, že spáchali priestupky vyplývajúce zo všeobecnej úpravy cestnej premávky, ktorou sa zakazuje státie vozidiel na komunikácií.

Mestský úrad v Prešove

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania