Rumanova-dlhodobo odstavené vozidlá-vozidlo s EČV, bez platnej TK a EK

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Vyriešený
meno
Jan 22. januára 2019

Poprosím o odstránenie vozidla na Rumanovej ulici vo vnutrobloku. Nemá platnú STK, je odomknute a prespávajú v ňom bezdomovci. Ďakujem

22. január 2019

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

Mestský úrad v Prešove
28. február 2019

Odpoveď samosprávy

Mestská polícia v Prešove vykonala miestne šetrenie, na základe ktorého konštatujeme následovné:Motorové vozidlo Ford EČV - VT911CI je zaparkované v rade stojacích vozidiel na miestnej komunikácii bez platnej EK a TK a vykazuje znaky dlhodobého neužívania. Podnet na Okresný úrad v Prešove, odbor cestnej dopravy a pozemných komunikácii sme z dôvodu nevykonanej technickej a emisnej kontroly na motorovom vozidle podali už v mesiaci máj /2018 a to na základe vlastného zistenia. V súčasnosti vedieme voči vodičovi motorového vozidla priestupkové konanie pre podozrenie z porušenia dopravnej značky Zákaz vjazdu okrem dopravnej obsluhy, v zmysle zák. NR SR č.8/2009 Z.z. o cestnej premávke, § 3, ods.2, písm,c).
V zmysle horeuvedeného zákona §43, ods.4 v súčasnosti nie sú naplnené podmienky odtiahnutia motorového vozidla z verejného priestranstva.


Mestský úrad v Prešove
17. júl 2019

Johnny Kostelanský

15.7.2019 malo byt odstránené. Stále nie je. Poprosím o nápravu
24. júl 2019

Johnny Kostelanský

Hotovo, odtiahnute :)

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.