Jama na ceste

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

V riešení
meno
Mirka 23. októbra 2015

Jama na ceste, kde sa všetky vozidlá chodia otáčať. S každým horším počasím sa jama rozširuje a prehlbuje. Bola prisľúbená oprava, no doteraz sa nič nedeje.

27. október 2015

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.



Mestský úrad v Prešove
09. december 2015

Odpoveď samosprávy

Požiadavka na opravu jamy bola prešetrená v teréne s konštatovaním, že je opodstatnená. Požiadavka je zaradená do evidencie bežnej údržby miestnych komunikácií na rok 2016 vzhľadom na to, že finančné prostriedky na bežnú údržbu miestnych komunikácií na rok 2015 sú vyčerpané.

Ďakujeme Vám za Váš podnet a vážime si Vašu pozornosť ako vnímavého občana tohto mesta a za predpokladu doručenia ďalších podnetov sme pripravení na ich riešenie.


Mestský úrad v Prešove
21. marec 2016

Mirka

Kedy je planovana ta udržba? ta jama sa stale viac rozširuje a hlavne ide do hlbky, len zasypanie nejakym asfaltom nebude stacit. ked tam ide mensie auto, nechyba vela aby šuchlo spodok auta.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania