Zlomené konáre

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Vyriešený
meno
Jaroslav Vilcko 19. februára 2013

Zlomené konáre nemá kto odpratat ináč boli nato pozerať a nič..

19. február 2013

Odpoveď samosprávy

Uvedený podnet patrí do kompetencie samosprávy mesta Prešov. Podnet bol zaevidovaný na MsÚ v Prešove a pridelený na vybavenie vecne príslušnému organizačnému útvaru MsÚ, ktorý o výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk
27. február 2013

Odpoveď samosprávy

Na základe doručeného podnetu zverejneného na stránke www.odkazprestarostu.sk k problematike „Zlomené konáre“ v lokalite Obrancov mieru, Vám ako správcovia verejnej zelene dávame nasledovné stanovisko:
Mesto Prešov ako správca verejnej zelene prostredníctvom dodávateľskej spoločnosti pre činnosti údržby verejnej zelene od 7.2.2013 nepretržite realizuje odstraňovanie škôd na drevinách vo verejnej zeleni spôsobené napadnutím veľkého množstva snehových zrážok. Odstraňovanie vyvrátených, zlomených stromov a orezávanie poškodených konárov v korunách stromov bude vykonávané aj v nasledujúcich dňoch s predpokladom ukončenia v termíne 15.3.2013.
Ďakujeme Vám za Váš podnet a vážime si Vašu pozornosť ako vnímavého občana tohto mesta a za predpokladu doručenia ďalších podnetov sme pripravení na ich riešenie.
02. máj 2013

Odkazprestarostu.sk

Došlo skutočne k odprataniu konárov?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania