Nepokosená ulica Teriakovská

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

V riešení
meno
Dávid Jaš 08. septembra 2016

Ospravedlňujem sa, že je podnet bez fotografie, nemal som totiž pri sebe telefón. Fotografia je iba ilustračná. Chcel by som požiadať vedenie mesta, aby apelovalo na majiteľov pozemkov na Teriakovskej ulici v časti Šalgovík, prípadne, ak má samo kompetencie, aby konalo. Pozemky popri spomínanej ceste sú nepokosené a výška porastu je miestami aj viac ako meter. Porast výrazne zasahuje do cesty, čím ju zužuje a autá majú problém sa vyhnúť. Nehovoriac o tom, keď je potrebné vyhnúť sa s autobusom. Naviac burina dorastená do výšky jedného metra je ešte aj nevzhľadná. Ďakujem.

08. september 2016

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.



Mestský úrad v Prešove
14. september 2016

Peter

Nepokosená je celá mestská časť 7 Sekčov na rozdiel od sídliska 3, kde je pravidelne pokosené a poriadok. Tam asi majú schopnejších poslancov ako má sekčov.
14. september 2016

Dávid Jaš

Nepokosené je, povedal by som, celé mesto. No aj keď sa kosí, táto ulica nie je pokosená nikdy, pretože pozemky sú v súkromnom vlastníctve. Skôr by som rád dosiahol to, aby mesto apelovalo na vlastníkov, aby si pozemky vykosili a dali do poriadku aj odvodňovaciu priekopu, ktorá vedie pozdĺž celej ulice.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania