Znicena cesta v dosledku tazby dreva

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Neriešený
meno
Matus Lescinsky 26. apríla 2013

V dosledku tazby dreva v lokalite Za Kalvariou je znicena cestna komunikacia na viacerych usekoch. Niekde je asfalt z cesty vytlaceny az na chodnik. Casto je cesta znecistena hlinou, po utlaneni sa hlina meni na prach a potom to na ulici vyzera ako na polnej ceste. Cesta je ocividne pretazovana.

27. apríl 2013

Martin

tiež som šiel pár krát tou cestou a je to hrozné niečo....
01. máj 2013

Odpoveď samosprávy

Uvedený podnet patrí do kompetencie samosprávy mesta Prešov. Podnet bol zaevidovaný na MsÚ v Prešove a pridelený na vybavenie vecne príslušnému organizačnému útvaru MsÚ, ktorý o výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk
10. máj 2013

Odpoveď samosprávy

Na základe doručeného podnetu vo veci zničenej cesty v dôsledku ťažby dreva na Ulici Za Kalváriou zverejneného na stránke www.odkazprestarostu.sk/3845 Vám zasielame nasledujúcu odpoveď.

Vaša požiadavka bola prešetrená zamestnancom oddelenia verejnoprospešných činností, sekcie vnútornej správy a verejných činností Mestského úradu v Prešove za účasti správcu miestnych komunikácií s konštatovaním, že je opodstatnená.

Na miestnej komunikácií sa nachádza niekoľko úsekov s poškodeným vrchným živičným krytom v dôsledku premávky ťažkých nákladných vozidiel.

Požiadavku na realizáciu bežnej údržby na miestnej komunikácii na Ulici Za Kalváriou postúpime na odsúhlasenie Výboru v mestskej časti č. 2 (ďalej len VMČ č. 2), ktorý v roku 2013 rozhoduje o použití finančných prostriedkov na bežnú údržbu miestnych komunikácií na území VMČ č. 2. Po odsúhlasení požiadavky VMČ č. 2 zabezpečíme bežnú údržbu miestnej komunikácie.

Ďakujeme Vám za doručený podnet, ktorým ste poukázali na konkrétny nedostatok, a tým ste prispeli k skvalitneniu životného prostredia v meste Prešov.

13. máj 2013

Matus Lescinsky

Ale to že možno poškodenú cestu dáte opraviť z rozpočtu mesta, príčinu poškodenia neodstráni a preto sa bude dproblem opakovať.
Nepovažujem to za riešenie...
24. október 2013

Matus

Dakujeme ze to stale nie je vyriesene......24.10.2013. opravit len cast vozovky za sedem mesiacov celkom uspech...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania