Nedokončený trávnik

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Vyriešený

Na zastávke Hruny a v jej okolí neboli po minuloročnej oprave chodníka dokončené trávové záhony. Bolo by potrebné dosypať hlinu a vysadiť chýbajúci trávnatý porast, aby doslo k zakrytiu stavebnej sute z ukladania nových obrubníkov v oboch vyfotených častiach. Taktiež pred označník zastávky, ktorý je umiestnený cca 1 meter od chodníka by bolo vhodné umiestniť betónovú dlažbu, prípadne inak spevniť túto malú plochu, aby sa v období dažďa nevytváralo pred označníkom blato a bolo možné pohodlne čítať cestovný poriadok alebo použiť odpadkový kôš.

18. apríl 2017

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

Mestský úrad v Prešove
09. máj 2017

Odpoveď samosprávy

Podnet bol prešetrený zamestnancom oddelenia komunálnych služieb Mestského úradu v Prešove s konštatovaním, že je opodstatnený.
V roku 2016 firma EUROVIA SK, a.s. realizovala opravu chodníka, no v projekte neboli zahrnuté spätné sadové úpravy, prípadne vysadenie trávnatých porastov.
Po dohode so zhotoviteľom predmetného chodníka, firma zabezpečí dovoz a uloženie zeminy do potrebnej výšky. Pri označníku na zastávke MHD Hruny bude osadená dlažba.
Predpokladaný termín realizácie júl – august 2017.

Ďakujeme Vám za Váš podnet a vážime si Vašu pozornosť ako vnímavého občana tohto mesta.



Mestský úrad v Prešove
17. jún 2017

Dávid Jaš

Pre lepšiu názornosť pripájam aktuálnu fotografiu za denného svetla. Takto vyzerá nedokončený "záhon".
18. september 2017

Dávid Jaš

Úprava plôch bola dokončená.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania