Sekčovská-cesta-znečistená

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Vyriešený
meno
Dávid Jaš 24. augusta 2019

Ulice v mestskej časti Šalgovík (a nie len tam) sú dlhodobo zanesené rôznym smetím, zimným posypom, drobným štrkom, ohorkami, lístim apod., ako sa všetky priestory zvyknú zanášať, ak nie sú pravidelne čistené. Zmes tohto materiálu tvorí prajné prostredie pre burinu a náletové dreviny, ktoré potom rastú pri krajoch ciest a spomedzi obrubníkov. Chceli by sme mesto poprosiť o aktívnejšie čistenie všetkých ulíc v tejto aj ďalších mestských častiach. Cestu aj chodník je potrebné občas pozametať. V iných mestách, kde funguje pravidelná údržba, sa používajú mechanizmy so zametacími rotačnými kefami, ktoré tento druh nánosu odstraňujú najefektívnejšie, no v Prešove sú používané len na Hlavnej. Chceli by sme poprosiť o vyčistenie aspoň ulíc Sekčovská, Bažantia a Kamenná.

26. august 2019

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

Mestský úrad v Prešove
01. október 2019

Odpoveď samosprávy

Predmetné ulice budú odburinené v súčinnosti s pracovníkmi ÚoZ v 40. – 41. týždni kalendárneho roka, a potom dodávateľská spoločnosť zrealizuje strojové čistenie ulíc.
Ďakujeme Vám za doručenie podnetu a všímavosť.

Mestský úrad v Prešove
22. október 2019

Dávid Jaš

Ulice boli vyčistené, podnet je nateraz vyriešený.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania