Rozbitá zastávka Clementisova smer Sídlisko 3

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Vyriešený
meno
Ludka 07. mája 2013

Jedna z najhorsich zastavok v meste, hlavne ide o prepadajuce sa kanaly a posunutu zamkovu dlazbu, kedy mieni mesto s tym nieco robit? Podobny pripad je aj na zastavke Sibirska a Karpatska, tie su v podobnom stave, pocas dazda voda stoji v jamach a neraz sa mi stalo ze som bola ospliechana vodou!

07. máj 2013

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.
07. máj 2013

Odpoveď samosprávy

Na základe doručeného podnetu vo veci rozbitej zastávky Clementisova smer Sídlisko III
zverejneného na stránke www.odkazprestarostu.sk/ 3991Vám zasielame nasledujúcu odpoveď.

Vo veci riešenie zlého stavebno - technického stavu zastávkových ník a nástupných plôch zastávok MHD na Uliciach Sibírska, Karpatská, Jurkovičova a Pavla Horova sa 19.12.2012 uskutočnilo pracovné rokovanie iniciované SSR - OIV Mestského úradu v Prešove. Na základe zápisnice z pracovného rokovania sa uvádza, že plochy zastávkových ník pre vozidlá DPmP a.s., budú riešené komplexne v rámci investičnej výstavby SSR-OIV Mestského úradu v Prešove so zaradením do rozpočtu na nasledujúce obdobie. Obdobný stav a riešenie opravy zastávkovej niky je aj na Ulici Vlada Clementisa o opravu ktorej žiadal v roku 2012 aj DPmP a.s., Prešov.

Ďakujeme Vám za doručený podnet, ktorým ste poukázali na konkrétny nedostatok, a tým ste prispeli k skvalitneniu životného prostredia v meste Prešov.
26. marec 2020

Peter Pavluš

Povrch odstavnej plochy na zastávke MHD je opravený. Podnet je vyriešený.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania