Obrubníkové safari 2

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Neriešený
meno
Dávid Jaš 19. júna 2017

Opakovaný problém v časti Šalgovík (nie len tam). Na Kamennej ulici začína znovu vyrastať burina z chodníka. Minulú sezónu dorástla do viac ako metrovej výšky a prechod po chodníku bol úplne znemožnený. Aby sa tomu včas predišlo, bolo by vhodné upovedomiť majiteľov priľahlých pozemkov a nehnuteľností, že by mali zlepšiť starostlivosť o tie časti chodníka, ktoré priliehajú ich pozemkom. Prípadne zaradiť túto požiadavku do malých obecných služieb a zabezpečiť riešenie zo strany mesta.

19. jún 2017

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

Mestský úrad v Prešove
07. júl 2017

Odpoveď samosprávy

Príslušníci mestskej polície vykonali v uvedenej veci miestne šetrenie, kde bolo zistené, že časti chodníkov ulice Kamennej sú zarastené burinou. Z uvedeného dôvodu bola vec zdokumentovaná a zaslaná na Mestský úrad Prešov oddelenie podporných činností, ktorý je príslušný orgán na odstránenie skládok a znečistení na území mesta.
Na záver Vám chcem poďakovať za doručený podnet, ktorým občan iniciatívne poukázal na konkrétny nedostatok a tým prispel k skvalitneniu životného prostredia v meste Prešov.


Mestský úrad v Prešove
27. júl 2017

Dávid Jaš

27. júl a zatiaľ len zmena k horšiemu, burina na chodníkoch v Šalgovíku má na niektorých miestach výšku takmer jeden a pol metra
18. september 2017

Dávid Jaš

18.9.2017 a stále bez zmeny
19. september 2017

Prešov Odkazprestarostu.sk

podnet sme preposlali na radnicu

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania