Neporiadok po futbale uličnej ligy n zábav. ihriskách M.Nešpora

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Vyriešený
meno
Vladimír 31. októbra 2017

Už nevidno čiary, niet WC, očúravajú okolie aj blok. Zničené siete, oplotenie, kto je za to zodpovedný nie org. uličnej ligy, kedy sa príde aspoň pozrieť,v akom to stave nechávajú alebo miestna polícia hlavne na konci, nech to uhradia, keď to použivajú a ničia.

02. november 2017

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.



Mestský úrad v Prešove
16. november 2017

Odpoveď samosprávy

Na základe podnetu vykonala hliadka mestskej polície kontrolu v uvedenej oblasti. Počas víkendových dní 5 a 6.11.2017 boli účastníci uličnej ligy upozornení na dodržiavanie čistoty v okolí ihriska. Napriek tomu, že ho neznečistili, po ukončení zápasu okolie ihriska poupratovali. Mestská polícia v Prešove bude uvedené miesto a jeho okolie kontrolovať, aby sme predišli opakovaniu sa tohto stavu. V súvislosti s podnetom bolo oslovené Oddelenie komunálnych služieb na MsÚ, aby vykonali kontrolu, prípadne údržbu uvedeného ihriska.
Ďakujeme Vám za podnet, ktorým ste aj Vy prispeli k zdravšiemu a čistejšiemu prostrediu v našom meste. V prípade, že by ste zaznamenali niečo rovnaké alebo podobné, prípadne konanie, ktorým niekto porušuje či už zákon, alebo všeobecne záväzné nariadenie, kontaktujte nás prosím na tel. č. 051 7722230 prípadne na tiesňové tel.č. 159.


Mestský úrad v Prešove

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania