Vysoký obrubník

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Vyriešený
meno
kika 03. augusta 2013

Na Sekčove pri prechode na stredový ostrovček z ul.Federátov na L.Novomeského je veľmi vysoký obrubník z oboch strán.
Je veľmi nebezbečný a obtiažny prechod s kočíkom. Nemohlo by sa tam prispôsobiť a naliaľ asfalt, aby sa ľahšie vychádzalo a zchádzalo ?!

05. august 2013

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.
12. august 2013

Odpoveď samosprávy

Na základe podnetu zverejneného na stránke www.odkazprestarostu.sk/5190 k problematike vysokého obrubníka stredového ostrovčeka na križovatke uliíc Federátov a L.Novomeského a po vykonaní miestneho šetrenia uvádzame nasledovné:

Predmetnú požiadavku je možné realizovať znížením nivelety v mieste napojenia ostrovčeka na pozemnú komunikáciu, čo si vyžaduje legislatívnu prípravu predmetnej bezbariérovej úpravy. Túto požiadavku odstúpime oddeleniu investičnej výstavby na zaradenie do plánu investičných akcií na nasledujúce obdobie.
Vami navrhované riešenie v zmysle platnej legislatívy nie je prípustné, pretože nemožno vytvárať bariéru, hoc aj na krajnici pozemnej komunikácii.

Ďakujeme podnet a vážime si Vašu pozornosť ako vnímavého občana mesta Prešov.
30. jún 2017

Anonymný užívateľ

Konečne sa to po rokoch podarilo a obrubníky sú upravené, ďakujeme.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania