Burina - ul.Bajkalská / Sabinovská

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 12. augusta 2013

Sľúbené pravidelné kosenie pozemku na križovatke ul.Bajkalská - Sabinovská sa nevykonáva a vstup do Prešova vábne nevyzerá...Prosím o vykonanie nápravy

12. august 2013

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.
14. august 2013

skat

netreba to zas prehanat s tym tlacenim penazi do kosenia...krizovatka je prehladna a vstup do mesta cloveka prestane trapit, ked zazije) "zelenu vlnu" a cez mesto neprejde skor ako pol hodiny
14. august 2013

kika

Myslím si že to nie je len o peniazoch, každý majiteľ keď vlastní nejaký pozemok by sa mal o neho hlavne starať. Tak ako každý ked má vlastný dvor pri dome....nikto iný Vám nepríde a neuprace, popozametá pred dverami ani nepokosí trávu na dvore. Ale ked je to mimo domu tak každý nato kašle. Keby mesto zato dávalo mastné pokuty, tak by to ináč vyzeralo... Je kopec takých plôch po Prešove a fakt to nevyzerá pekne, ak je tráva viac ako metrová a potom príde jeseň a sú samé požiare. Ale hlavne malo by sa prikladať na zdravie...pretože takéto plochy sú najviac nebezpečné pre alergikov,preto je ich z roka na rok viac a viac. Práve preto že sa nekosí všade.
Ale každopádne je to o ľuďoch. A každý vlastník svojho majetku by si mal vstúpiť do svedomia a staráť sa o svoje majetky a pozemky.
05. september 2013

Odpoveď samosprávy


Na základe doručenia Vášho podnetu zverejneného na stránke www.odkazprestarostu.sk/5295 k problematike „Burina na ulici Bajkalská/Sabinovská“ Vám dávame nasledovné stanovisko:

Predmetné parcely nefigurujú v Pasporte zelene mesta Prešov, na základe ktorého Oddelenie verejnoprospešných činností zabezpečuje údržbu a kosbu zelene.
Parcely vo vlastníctve mesta Prešov (cca 3m pás pozdĺž chodníka) budú pokosené v rámci 3. kosby mestskej zelene v mesiacoch august a september 2013.
Riešenie nepokosených pozemkov, ktoré nie sú vo vlastníctve mesta Prešov, sme odstúpili Mestskej polícií, ktorá vyzve vlastníkov nepokosených pozemkov k zabezpečeniu ich údržby.

Ďakujeme Vám za Váš podnet a vážime si Vašu pozornosť ako vnímavého občana tohto mesta a za predpokladu doručenia ďalších podnetov sme pripravení na ich riešenie.
10. júl 2014

peto

Opäť zarastené !!!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania