"Zabudnutá" chladnička na M.Nešpora

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 16. júla 2018

Na rohu parkoviska na ul.M.Nešpora medzi Mamila barom a zastávkou MHD už mesiac čaká opustená chladnička a to kto ju naplní.Dočká sa ?

16. júl 2018

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

Mestský úrad v Prešove
20. júl 2018

Anonymný užívateľ

Dočkala sa a už tam nie je !
23. júl 2018

Anonymný užívateľ

hotovo
26. júl 2018

Odpoveď samosprávy

V súčinnosti s Technickými službami mesta Prešov, a.s. sme dňa 20.07.2018 zabezpečili odvoz chladničky umiestnenej na parkovisku vo Vami uvedenej lokalite na zberný dvor.

V zmysle čl. 7 ods. 4 VZN č. 8/2016 o nakladaní s komunálnymi odpadmi a drobnými stavebnými odpadmi na území mesta Prešov vytriedené zložky komunálnych odpadov, pre ktoré nie sú určené zberné nádoby, môžu obyvatelia mesta uložiť na zbernom dvore. Právnická osoba alebo fyzická osoba – podnikateľ ukladá tento odpad na zbernom dvore až po dohode s oprávnenou osobou.

V zmysle čl. 9 ods. 1 písm. c) VZN č. 8/2016 o nakladaní s komunálnymi odpadmi a drobnými stavebnými odpadmi na území mesta Prešov vyradené elektrické a elektronické zariadenia môžu obyvatelia v nerozobratom stave odovzdávať v obchodoch, ktoré predávajú tieto elektrické zariadenia alebo na zberný dvor bez poplatku.

Uvedené nariadenia však niektorými obyvateľmi mesta nie sú dodržiavané. Z tohto dôvodu dochádza k znečisťovaniu verejných priestranstiev mesta a okolia stojísk kontajnerov na zmesový komunálny odpad.


Mestský úrad v Prešove

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania