Zastávka Čierny most ...

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Uzavretý
meno
Ján Haluška 13. novembra 2018

Prečo sa zastávka MHD Čierny most, volá Čierny most? Predsa zastávka je najbližšie k Bardejovskému mostu. Čierny most je na Škultétyho ulici a na mapke som ho vyznačil. Vznikajú paradoxné situácie a nedorozumenia.
https://www.presov.sk/zastavka-cierny-most-je-posunuta-oznam/mid/311356/.html?fbclid=IwAR1MvbaOoR2HA4sYui8zSdfMmddhusqQrBLSHVBB0aC9No_sqwit9DqzKUk#m_311356

14. november 2018

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

Mestský úrad v Prešove
18. december 2018

Odpoveď samosprávy

Zastávka MHD Čierny most v smere na železničnú stanicu bola preložená pre zlepšenie dopravy na križovatke Čierny most – Škultétyho v rámci investičnej výstavby mesta Prešov. Pôvodný názov zastávky Čierny most bol ponechaný, nakoľko mesto menilo len polohu zastávky, pričom názov je historický zaužívaný pre dané obojsmerné zastávky.
Ďakujeme Vám za Váš podnet a vážime si Vašu pozornosť ako vnímavého občana tohto mesta a za predpokladu doručenia ďalších podnetov sme pripravení na ich riešenie.


Mestský úrad v Prešove
20. január 2019

Jaroslav Madzík

Betonova dlazba na zastavke MHD Čierny most je uz dlhu dobu v dezolátnom stave. Miestami je hrbolata a prepadnutá. Stoji tu dazdova voda a v zimnych mesiacoch je lad. Je tu vazne nebezpecenstvo zakopnutia a urazu.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania