Hlavná-detské ihrisko-chýbajúce

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Uzavretý
meno
Lukáš 15. januára 2019

Otazka na dovod neucasti mesta Presov v sutazi o detske ihrisko.
https://zihadielko.lidl.sk/otazky-odpovede
V termíne do 30.11.2018 mala samospráva mesta zvážiť, či má k dispozícií vhodný pozemok pre realizáciu ihriska, a či sa do projektu zapojí.

Naozaj take velke mesto ako Presov nema vhodny pozemok na vystavbu ihriska, ktore je zadarmo? Ci je lepsie ho postavit za vlastne a aj sa nieco na tom nabalit?

15. január 2019

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

Mestský úrad v Prešove
30. január 2019

Odpoveď samosprávy

Mesto Prešov sa dvakrát po sebe (v roku 2017 a 2018) zúčastnilo súťaže o detské ihrisko tzv. „Žihadielko“ a však neúspešne. Z toho dôvodu boli lokality, ktoré boli vybrané v prípade výhry v minulých rokoch ako najvhodnejšie, zakomponované do projektov riešených v širšej koncepcii. Na tieto projekty mesto pripravuje žiadosti o nenávratný finančný príspevok z Európskych štrukturálnych a investičných fondov, ktoré budú podané v aktuálnom roku, a preto sa mesto predmetnej súťaže v roku 2019 nezúčastní.V prípade, že v budúcom roku bude opätovne takáto možnosť zapojenia sa do súťaže a budeme mať dostupnú lokalitu, daný stav prehodnotíme.
Ďakujeme Vám za Váš podnet.


Mestský úrad v Prešove

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.