Kamenná-cesta-rozbitá (väčší úsek)

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

V riešení
meno
Dávid Jaš 14. februára 2019

Kamenná ulica v časti Šalgovík je v úseku od ulice Medovej po napojenie na ulicu Jantárovú po kanalizačný žľab (riešený v inom podnete) v dezolátnom stave. Celou šírkou cesty prechádza niekoľko nerovností a výtlkov pravdepodobne po predchádzajúcich rozkopávkach, ktoré dosahujú hĺbku v niektorých miestach okolo 7-8 cm. Prejazd vozidlom po tomto úseku je nepríjemný. Miestni vlastníci denne prechádzajúci týmto úsekom si ničia tlmiče na svojich vozidlách a tým spolu aj s dopravnou obsluhou (odvoz odpadu, posyp cesty v zimnom období) ničia povrch cesty. Predmetný úsek Medová-Jantárová je nevyhnutné v celej dĺžke opraviť, aby bol prejazd plynulý a bezpečný ako pre vozidlá, tak aj pre chodcov, ktorí cestu využívajú ako pešie napojenie na sídlisko Sekčov.

15. február 2019

Dávid Jaš

Admin, bolo by možné zmeniť názov podnetu? Momentálne sú tu dva rôzne podnety s rovnakým názvom.
15. február 2019

Prešov Odkazprestarostu.sk

Upravene, dakujeme za upozornenie
18. február 2019

Dávid Jaš

Mohlo si mesto podnet nevšimnúť pre zhodný názov? Aj pri novších podnetoch už bolo potvrdené doručenie podnetu, tento zatiaľ ostáva nepovšimnutý
19. február 2019

Prešov Odkazprestarostu.sk

podnet sme pre istotu preposlali
20. február 2019

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.



Mestský úrad v Prešove
05. marec 2019

Odpoveď samosprávy

Oprava Kamennej ulice je zaradená do zoznamu bežnej a súvislej údržby miestnych komunikácií na nasledujúce obdobie.
V prípade, že vedenie mesta odsúhlasí súvislú opravu Kamennej ulice, zhotoviteľ bežnej údržby miestnych komunikácií pristúpi k jej realizácii, vrátane výmeny odvodňovacích objektov na tejto komunikácii.
Ďakujeme Vám za Váš podnet a vážime si Vašu pozornosť ako vnímavého občana tohto mesta.


Mestský úrad v Prešove

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania