Prepadavajuci sa chodnik

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Vyriešený

Prepadanie chodnika ponad mlynsky nahon pokracuje takmer po celej jeho sirke. Najnovsie sa uz pod zemou "stratili" aj obrubniky a pribudli aj nove trhliny v asfalte, vid foto. Prosim opravit skor nez si niekto ublizi alebo sa to cele prepadne.

04. november 2013

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.
07. november 2013

Odpoveď samosprávy

Na základe doručeného podnetu zverejneného na stránke www.odkazprestarostu.sk/6416 vo veci prepadajúceho sa chodníku na ulici Majakovského v mestskej časti Sabinovská, Šidlovec, Nižná Šebastová sme po prešetrení dospeli k záveru, že Váš podnet je opodstatnený.
Opravu prepadávajúceho sa chodníka na Majakovského ulici je možné zabezpečiť z finančných prostriedkov vo výške 9 000 eur, schválených na základe uznesenia č. 464/2013 zo XLIII. riadneho zasadnutia MsZ v Prešove k Návrhu na schválenie použitia nerozdeleného zisku obchodnej spoločnosti Správa a zimná údržba prešovských ciest s.r.o., pre VMČ č.3 a to za predpokladu schválenia vecného použitia na opravu uvedeného chodníka zástupcami VMČ č. 3 na jeho zasadnutí.
Ďakujeme Vám za Váš podnet a vážime si Vašu pozornosť ako vnímavého občana, ktorou skvalitňujete bežný denný život tohto mesta a za predpokladu doručenia ďalších podnetov sme pripravení na ich riešenie.
10. november 2013

Robo

Dakujem samosprave za presetrenie a promptnu reakciu. FYI: predmetny problem sa nachadza na ulici Bjornsonovej (vid. umiestnenie na mape) a nie na Majakovskeho, ako vyplyva z Vasho presetrenia... V odpovedi ste zatial uviedli len to, ako je problem MOZNE riesit, avsak nie je vobec jasne, ci to aspon bolo/je/bude posunute kompetentnym zastupcom VMC c.3 na schvalenie, a teda ci sa tym vobec niekto bude zaoberat. Dakujem.
11. august 2014

Robo

opravene.
Dakujeme.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania