Šrobárova-neporiadok a odpadky-neporiadok vo verejnom priestranstve

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

V riešení
meno
Jozef Olejár 11. marca 2019

Dobrý deň,mám pripomienku k smetným košom. Chcem sa len opýtať či je možné aj v meste Prešov zriadiť ohrady na zámok pre smetné koše a to z dôvodu toho že v priebehu dňa chodí veľa romských spoluobčanov najme s okolitých dedín sa prehrabávať v smetných košoch a robia pri tom veľký bordel.Dosť cestujem po Slovensku aj po iných mestách a videl som to na rôzných sídliskách a vidím že to rieši jeden zásadný problém a to taký že je tam poriadok.

12. marec 2019

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

Mestský úrad v Prešove
12. apríl 2019

Odpoveď samosprávy

Mesto Prešov zabezpečuje realizáciu uzamknutia stojísk kontajnerov na základe písomnej požiadavky obyvateľov.
K zabezpečeniu realizácie takejto požiadavky je však potrebné Oddeleniu komunálnych služieb Mestského úradu v Prešove predložiť písomné hlasovanie občanov využívajúcich uvedené stojisko kontajnerov a doručiť zoznam s podpismi nadpolovičnej väčšiny obyvateľov so súhlasným stanoviskom na jeho uzamknutie.
Konkrétne technické prevedenie spôsobu uzamykania stojiska určí Odbor hlavného architekta mesta.Na základe uvedeného zaradíme požiadavku na uzamknutie stojiska do evidencie požiadaviek opráv a údržby. Termín realizácie úpravy stojiska bude určený podľa poradia prijatých požiadaviek
na opravu a údržbu týchto zariadení.


Mestský úrad v Prešove

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania