Antona Prídavku-chodník-výtlk

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Vyriešený
meno
Zuz 13. mája 2019

Dobry den, tento chodnik je niekolko rokov v katastrofalnom stave. Je to chodnik ku Lanovemu centru a rieke, denne po nom chodi mnozstvo ludi, aj na bicykli. Minule sme boli svedkom, ako si male dieta na bicykli na nom rozbilo koleno, ked sa jeho bicykel zasekol vo vytlku. Prosim o urgentne upravenie, pred tym, ako si tam rozbije hlavu niekto dalsi / kedze priamo nadvazuje na chodnik dole kopcom a bicykle tam maju vacsiu rychlost./

dakujeme!

13. máj 2019

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

Mestský úrad v Prešove
06. jún 2019

Lucia

Antona Prídavku-chodník-poškodená dlažba

Dobrý deň, som mamičks malého dieťaťa, s ktorým denno denne chodím vonku, po to "úžasnom" chodníku. Jedna katastrofa!!! Dieťa vytrasene, kočík už vrzga. Je toto normálne??? Je to chodník od posledného vežiaku A. Pridavku k lanovemu centru.
16. júl 2019

Odpoveď samosprávy

Podnet bol prešetrený zamestnancom oddelenia komunálnych služieb Mestského úradu v Prešove s konštatovaním, že je opodstatnený.
Predmetný problém sme zadali zhotoviteľovi bežnej údržby na realizáciu, ktorý zjednal nápravu.
Ďakujeme Vám za Váš podnet a vážime si Vašu pozornosť ako vnímavého občana tohto
mesta.


Mestský úrad v Prešove
16. júl 2019

Zuz

Dakujem. Este jedna pripomienka, status vyrieseny tomuto neprislucha, je to stale v stadiu riesenia, vyrieseny bude, az ked sa chodnik opravi..
15. september 2020

Peter Pavluš

Na chodníku je nový asfaltový povrch. Podnet vyriešený.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania