Košická-chodník-výtlk

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Vyriešený
meno
Infitter 13. augusta 2019

Chcel by som sa opýtať, či je v rámci rekonštrukcie predstaničného priestoru aj oprava chodníka pred autobusovou stanicou. Momentálne je chodník zdevastovaný a plný dier s rozbitým asfaltom, čo pôsobí veľmi negatívnym dojmom, vzhľadom na to, že sa jedná o priestor pred hlavnými prešovskými stanicami, kde denne prejde množstvo ľudí, domácich aj návštevníkov.

23. august 2019

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

Mestský úrad v Prešove
24. september 2019

peto

Masarykova-chodník-výtlk

Na úpravu chodníka do spôsobilého stavu pred autobusovou stanicou i oproti pri železničnej stanici sa čaká na prvý sneh ?
27. september 2019

peto

Košická-chodník-bariérový

Čaká sa na prvý sneh ,kým sa dajú chodníky do schodného a životu neohrozujúceho stavu pred vstupom na stanicu SAD i oproti okolo vstupu na rampu vedúcu na železničnú stanicu ?
07. november 2019

Odpoveď samosprávy

Súčasťou rekonštrukcie predstaničného priestoru nebola aj rekonštrukcia priestranstva pred budovou SAD, nakoľko časť tohto priestoru je vo vlastníctve SAD Prešov, a.s. Napriek tomu mesto Prešov vyvolalo rokovanie s vedením SAD Prešov, a.s., došlo k vzájomnej dohode a v najbližších dňoch bude zahájená rekonštrukcia tohto priestoru, vrátane chodníka k čerpacej stanici Shell.
Ďakujeme Vám za Váš podnet a záujem o mesto Prešov.

Odbor riadenia projektov MsÚ
24. november 2019

peťa

Hotovo. Neskoro,ale predsa a topánky budeme teraz drať v iných častiach mesta. Ďakujeme .
26. november 2019

Jozef

to snáď nie... vyliať tam asfalt... to sa naozaj nenašli peniaze na dlažbu? vyzerá to otrasne!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania