Načo su mamičkám 2 prechody...

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

V riešení
meno
Tibor 09. mája 2014

Dobrý deň,
v minulom roku sme sa potešili,že sa konečne opravuje chodník popri
hlavnej ceste na križovatke ulice Rusínska. Žiaľ, asi sa dospelo k záveru,že stačí jeden funkčný chodník ,aby sa matky s kočiarikmi mohli dostať z jednej strany cesty na druhú... Je to len zábudlivosť alebo zámer ?
Ďakujem za odpoveď.
Tibor

12. máj 2014

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

S pozdravom

Mgr. Lenka Husovská
Interná audítorka
MsÚ v Prešove
19. máj 2014

Odpoveď samosprávy

Na základe doručeného podnetu zverejneného na stránke www.odkazprestarostu.sk vo veci chodníka na križovatke ulice Rusínska Vám dávame nasledovnú odpoveď:
Podľa stanoviska oddelenia verejnoprospešných činností MsÚ v Prešove bola v roku 2011 zrealizovaná údržba náprotivného mostíka na ul. Východná, ktoré je nateraz v spôsobilom a užívania schopnom stave. Po preverení existujúceho stavu poškodeného chodníka bol skonštatovaný rozsah činností prekračujúcich rámec bežnej údržby. Na základe uvedeného stanoviska sme požiadavku na rekonštrukciu chodníka na križovatke ul. Rusínska zaradili do evidencie požiadaviek oddelenia investičnej výstavby MsÚ v Prešove.
Zabezpečenie prípravy a realizácie uvedenej stavby je podmienené jej schválením v Mestskom zastupiteľstve v Prešove. V prípade, že na rekonštrukciu chodníka budú vyčlenené finančné prostriedky, oddelenie investičnej výstavby MsÚ v Prešove zabezpečí projektovú a legislatívnu prípravu a následne aj realizáciu stavby.
Ďakujeme Vám za Váš podnet, vážime si Vašu snahu o zlepšenie prostredia v našom meste.

Mestský úrad Prešov
27. máj 2014

Tibor

... No,... podľa môjho laického pohľadu na náročnosť a rozsah rekonštrukcie tohto chodníka sa mi zdajú úvahy o " Projektovej a legislatívnej príprave "
prinajmenej nadsadené...
27. máj 2015

Prešov Odkazprestarostu.sk

most sa bude rekonstruovat snad do konca roka 2015

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania