Strojnícka-zastávka MHD -znečistená

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

V riešení
meno
Ján Haluška 07. augusta 2020

Som veľmi rád, keď pribúdajú zelené strechy. Mesto veľmi potrebuje zeleň, ktorá pomáha s reguláciou a zadržiavaním vody, zlepšuje klímu, znižuje prašnosť, hluk, zlepšuje biodiverzitu a podobne. Zelené a modré mesto. Táto zelená strecha je trochu zanedbaná, a potrebovala by údržbu aj čistotu. Tu čakajú ľudia, ktorí väčšinou prinášajú hodnoty do systému. Zaslúžia si úctu aj lepším prostredím.

09. august 2020

Ladislav Malinovský

Tá zastávka Strojnícka je fakt v dezolátnom stave. Rovnako ako aj priestor pred ňou. Nech si skúsi niekto zo zodpovedných nastupovať do prostriedku MHD za daždivého počasia. V roku 2020 doň nastúpite zablatený. A ak si nedáte pozor, aj ošpliechaný :-). Naopak za suchého počasia budete pekne zaprášený a oči vám budú plakať od toho bordelu, čo vám vietor a okoloidúce autá pridelia.
12. august 2020

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

Mestský úrad v Prešove
07. október 2020

Odpoveď samosprávy

Stav bol posúdený v teréne. Údržba predmetného prístrešku je zaradená do harmonogramu prác dodávateľskej spoločnosti na budúci rok.
Ďakujeme Vám za doručenie podnetu a všímavosť.

Odbor životného prostredia dopravnej infraštruktúry MsÚ

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania