Malookružná ulica-cesta-výtlk

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

V riešení
meno
mirec ........ 13. novembra 2020

Chcel by som sa spýtať kedy zasypete tieto jamy vyjazdené velkymi smetiarskymi autami,dokedy si budeme ničiť auta pri obchadzani inych odparkovaných aut,ked jedina možnosť ako tieto odparkované auta obisť je prejsť cez tieto jamy.Len dufam že na zasypanie tychto jám nebude treba stavebné povolenie?????????????

18. november 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu.
Stanovisko zabezpečí TSMPD.

Michaela Beňadiková
Mesto Prievidza
27. november 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na základe pokynu mesta boli koľaje operatívne zasypané štrkodrvou a následne budú ešte priebežne doplnené asfaltovým recyklátom.

Ing. Roman Bartoš
TSMPD
27. november 2020

mirec ........

Dobry deň,p.Bartoš ďakujem za všetkych obyvatelov tejto lokality,len mám ešte jednu poznamku.Keď som tento istý problem sem daval 28.6.2020. odpoved ing.Martina Hammera z 6.7.2020.z oddelenia výstavby bola, že na vyjazdené kolaje a ich rozsah musí byť projektova dokumentacia a prislušne povolenia v zmysle stavebného zakona (stavebné povolenie).Tak si myslím že jednoduché zasypanie ako je zrejmé (foto), sa dalo urobiť relatívne za par desiatok eur.
03. december 2020

Odkazprestarostu.sk

Žiadame účastníkov diskusie, aby dodržiavali pravidlá portálu OPS, zdržali sa osobných útokov a použitia vlugarizmov. Príspevky obsahujúce uvedené skutočnosti boli vymazané. Ďakujeme.

Admin OPS
[email protected]
07. december 2020

mirec ........

p. Bartoš to ďakovanie odvolavam, lebo keď som sa prešiel po ulici a ta najväčšia jama (a par menšich) pri "päťposchoďaku zostala nezasypana tak som si pomyslel že teda mate dobru učitelku keď si takto verejne dovolite klamať....
07. december 2020

mirec ........

Admin OPS, p.centarova, keď davate sem že ten ktory podnet je "VYRIEŠENY" tak si to laskavo preverte,lebo tento podnet nie je ani zdaleka vyriešeny......
05. január 2021

mirec

27.novembra 2020.boli vraj na pokyn mesta "operatívne" zasypané vyjazdene kolaje.(ale nie všetky) No na ďalšie im zrejme nezostal material,(asi sa čorchol) ale uradnikom na Msú sa nahlasilo že je to vybavené.Dnes 5.1.2021, už vyše mesiaca po tzv.operatívnom zasypaní to tu vyzera ako keby tadeto chodili tanky....... p.Bartoš to nasledne zasypanie asfaltovym recyklatom dude kolko rokov trvať?????????
26. január 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
z obhliadky vyplýva, že vyjazdenie časti trávnatej plochy je spôsobené prejazdom vozidiel vrátane nákladných, ktoré sú nútene obchádzať pozdĺžne stojace vozidlá, blokujúce regulárnu príjazdovú komunikáciu do vnútroblokov bytových domov.

S ohľadom na výšku pridelených finančných prostriedkov v rozpočte mesta pre rok 2021 bude správca miestnych komunikácií úsek vnútroblokovej komunikácie monitorovať a zabezpečovať úpravu nespevnených krajníc.

Oddelenie výstavby
27. január 2021

mirec

Dobrý deň,takže keď to dobre chapem monitorovanie a zabezpečenie upravy neznamená že tie velke jamy zasypete. To nemáte ani pár eur na štrk ktory tona stoji 22 euro, a nasledne zasypanie tych najväčšich vyjazdenych kolaji,aby to tu vyzeralo troška kulturnejšie........
11. február 2022

mirec ........

február 2022, ?????????????????????????
26. február 2022

mirec ........

Malookružná ulica-cesta-rozbitá (väčší úsek)

tak takto spravca miestnych komunikacií ,usek vnutroblokovej komunikacie,monitoruje a zabezpečuje úpravu nespevnenych krajníc na Malookružnej ........................................................................................................................................................Ďakujeme velmi pekne
31. marec 2022

mirec ........

už je to viac ako mesiac a nikto nič. ďakovať už nebudem lebo nie je žiaden dôvod...
04. apríl 2022

mirec ........

admín,to ako kto rozhoduje čo sa zverejní,ja som tych viet napisal viac a uverejnené su len dve.to keď nejakym uradničkam napišem pravdu,tak najaký Blavácky chytraci tu robia bolševicku cenzuru?z tej Blavy sem zatiahol ale riadny špinavy zavan korupie. teraz ma napadlo že je nejaká organizacia Zastavme korupciu,tak uvidim čo sa da robiť................................
08. apríl 2022

Odkazprestarostu.sk

Dobrý deň,

obsah komentárov je posudzovaný podľa publikovaných pravidiel portálu Odkaz pre starostu. Vulgarizmy a osobné útoky sú podľa týchto pravidiel neprípustné a z komentárov môžu byť odstránené.

OPS
10. január 2023

mirec ........

p,Nikmonová prečo nič nekonáte?
14. január 2023

Marek Urban

Malookružná ulica-cesta-rozkopaná

Dobry deň mesto Prievidza. Apelujem a vyzývam Vás, začnite konať a vyriešte parkovaciu politiku na starom sidlisku. To ako to tu vyzerá je hanba. Riešenie ako v 19 storočí. Ak nemáte riešenia na bazálne veci zložte svoje funkcie pretože patríme k najškaredšim mestám v sk a to som som rodák a žijem tu 46 rokov. Zdvihnite sa zo svojich teplých stoličiek a konajte, tvorte, kreujte, aby sme my vaši občania boli spokojní a videli ze napredujeme a stojí za to zostať tu žiť, nie prežívať a vidieť nepokosene plochy, rozbité kraje vedľa ciest a tvárime sa ze však je to normálne. Choďte sa pozrieť do Žiaru, Handlovej, Parizanskeho. Pracujú a vidieť to a boli na tom pred 30 rokmi horšie ako naše mesto. A viete prečo? Lebo chcú, majú záujem posúvať veci a zlepšovať kvalitu života svojich občanov.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania