Ulica Ľ. Ondrejova-Cesty a chodníky-iné

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

V riešení
meno
Brano 05. marca 2021

Dobry den. Mam jednu otazku pre niekoho kompetentneho... Moze mi niekto vysvetlit, naco sa osadza zabradlie na ulici Ondrejova, ktore rozdeluje jazdne pruhy??? Ano, ludia tam chidia cez cestu.... Alebo polozim otazku takto... Preco to zabradlie davate iba tam??? Dajte to vsade, na kazdu cestu, cesticku, polnu cestu, ci lesne cesticku. To fakt uz nema Prievidza ine starosti??? Ano, viem co mi odpisete... Ide o bezpecnost a bla bla bla... Preto hovorim, ze dajte to uplne na kazdu cestu a bude pokoj. Toto uz mi pride naozaj tak, ze je tu akasi "moda" silou mocou donutit ludi aby robili a konali tak, ako si niekto praje. Robite z ludi doslova tie ovce... Ovce ktore budu chodit len tade, ako povie "bača". Normalne ma toto riadne vytocilo.

05. marec 2021

majo

😁 no pekne...hlavne keď ja som žiadal o osadenie jednej tyčky aby sa nejazdilo autom po verejnej zeleni tak sa nedá. A hľa tu sa ohradzuje celý úsek kvázi zbytočne.
06. marec 2021

Brano

Presne tak, ohradzuje sa to uplne zbytocne. Ale ze UPLNE ZBYTOCNE. Pretoze ked ti ludia nebudu moct prejst na druhu stranu cesty v mieste kde sa osadili tie zabradlia, tak cez tu cestu prejdu o 10-15 metrov dalej. Niekedy nechapem, ze kto taketo blbosti vymysla... A stavim sa, ze tu budem citat, ake su tie zabradlia prepotrebne pre bezpecnost chodcov, vodicov, deti, starcov, starenky, juniorov, adolscentov, stredoskolakov, vysoskolakov, zeny, muzi atd atd... Proste najdolezitejsie a najpotrebnejsie zabradlie minimalne v celej galaxii...
07. marec 2021

Juraj

Však tam máte prechod pre chodcov, to vám je ťažko prejsť 20 metrov na ten prechod. Mne osobne vadí keď tam ľudia chodia keď idem autom.
08. marec 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu.
Stanovisko zabezpečí referát dopravy.

Michaela Beňadiková
Mesto Prievidza
08. marec 2021

Miroslav Krajčík

Úplne zbytočný podnet. Ide o ulicu, kde sú 4 jazdné pruhy a ľudia tam chodia ako si zmyslia aj, napriek vyznačeným priechodom pre chodcov.
08. marec 2021

Brano

Zbytocne je osadenie toho zabradlia. A vies preco? No preto, lebo ti ludia budu chodit cez tu cestu aj tak, akurat ze budu chodit cez najbliziu krizovatku, ktora je oproti Jednote. A to je este horsie, pretoze doteraz ludia mohli ostat v tom mieste, kde boli osadene kvetinace. Ale teraz budu este viac sposobovat pre vodicov problemy, pretoze budu priamo na komunikacii. Preto pisem, ze osadenie toho zabradlia je uplne zbytocne a skor kontraproduktivne. Nie kazde nove opatrenie je aj lepsim riesenim...
10. marec 2021

Karol Moravek

Tak nech sa spraví na celej ceste pozdĺž jedná veľká zebra a hotovo ... Lebo očividne je pre niekoho problém prejsť kúsok k priechodu pre chodcov ...
10. marec 2021

Brano

Karol Moravek?!?!?! Ja pisem, ze je to zabradlie zbytocne, lebo ked nebudu ludia moct prechadzat cez tu cestu v mieste, kde sa osadilo zabradlie, tak ju budu prechadzat tam, kde nieje. Dajme priklad... Niekto z toho domu na Ondrejovkach oproti jednote kde je na rohu ten obchodik a servis pocitacov a pojde trebars do tej jednoty... Hadam si nemyslis, ze pojde na priechod pre chodcov na koniec ulice pri kruhac, alebo na opacnu stranu na spomalovac, aby presiel na druhu stranu. Nebud smiesny. Z 10 ludi pojde mozno 1, alebo max. dvaja cez prechod. Viac urcite nie. Uvedom si jedno, Pd nieje Bratislava, kde je velka premavka. Tu ludia prechadzali cez cestu mimo priechodov, prechadzaju a prechadzat budu.
10. marec 2021

Brano

Presne ako som pisal... Pred chvilou som isiel po Ondrejovkach. Jeden pan taky stary dedko vysiel z jednoty a chcel prejst na druhu stranu. Kedze tam je zabradlie, tak isiel po ceste. Autamuseli sponalovat a vyhybat sa mu. No a potom presiel na druhu stranu cez tu krizovatku na Fandlyho ulicu. A cez krizovatku isli dalsi traja. Takze aky zmysel malo to osadenie zabralia??? NULOVY. Ja to nepisem kvoli sebe, ale z logickeho hladiska.
11. marec 2021

Miroslav Krajčík

Z logického hľadiska sa majú dodržiavať pravidlá. Chodci sú rovnako účastníkmi cestnej premávky a neznamená to, že si majú chodiť kade sa im to zrovna zapáči.
12. marec 2021

Brano

V podstate mas pravdu, lenze realita je ina. Keby to tak malo byt, to by tam musela byt 24 hodin denne hliadka policie a upozornovat na to ludi. Jednoducho je tak, ze ludia tade chodit budu a to osadenie zabradlia iba skomplikovalo celu situaciu. Ak si niekto mysli, ze tym zabradlim sa ten problem vyriesil, tak je na velkom omyle. Napisem to zase...Malo to presne opacny efekt. Cele osadenie zabradlia je uplny nezmysel a zbytocne vyhodene peniaze. Ako som tiz uz pisal... Ked tam to zabradlie nebolo, tak ludia pri prechadzani cesty mohli ostat stat v tom useku, kde je teraz zabradlie ked islo po ceste auto. Teraz vsak pri prechadzani cesty sa nemaju kam "uhnut" mimo vozovky. Bud to niekto nevidi, alebo nechce vidiet a uznat, ze to co vymyslel nebol dobry napad. Mne osobne je mi to jedno, lenze vidim, ake probleny to teraz sposobuje. Problemy, ktore tam doteraz neboli.
25. apríl 2021

Brano

Ulica Ľ. Ondrejova-Dopravné značenie-iné

Dobrý deň.
Pred nedavnom som pridal podnet, ale dodnes som sa odpovede nedockal. A tak to skusam zase... V marci boli na ulici L.Ondrejova odstrane betonove kvetinace, ktore rozdelovali jazdne pruhy a namiesto nich bolo osadene zabradlie. Pisal som uz vtedy, ked sa to robilo, ze je to uplne zbytocne a kontraproduktivne. Bol sa odvtedy niekto z kompetentnych na to miesto pozriet?? Ludia neprestali a ani neprestanu chodit cez cestu. Akurat s tym rozdielom, ze predtym mohli ostat stat v mieste, kde boli kvetinace ak isli auta. Teraz vsetci chodia priamo cez krizovatku ktora je oproti ulici J.Fandlyho. Co castokrat komplikuje dopravnu situaciu. Uz neraz som bol osobne svedkom. Co tak uznat, ze to nebol dobry napad s tym zabradlim a nieco s tym urobit...?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania